Mann og dame foran peisen i julepyntet rom

Senkvelds Juledugnad på TV 2

19. desember klokken 20.30 inviterer TV 2 og Røde Kors til Senkvelds Juledugnad – en direktesendt og meningsfull TV-sending til inntekt for Røde Kors sitt arbeid for barn i krig og konflikt.

Velkommen til en stemningfylt TV-kveld

Sammen med programlederne Stian Blipp og Helene Olafsen byr vi på en varm juledugnad fylt med kjente artister, gjester og underholdning. Ikke minst får vi et innblikk i hvordan det er å vokse opp i land preget av konflikt og krig. 

Bli Røde Kors-fadder her

Dame i svart lang kjole smiler til kamera fra julepyntet rom
– Vi håper på å lage et skikkelig godt sted å være rett før jul. Masse deilig julestemning, kjente og kjære fjes, musikk og latter – alt for en veldig god sak, sier Helene Olafsen.

Astrid S gir oss en spesialversjon av låta "Years", Maria Menas juleklassiker "Home for Christmas" har 10-års jubileum og markeres ved en unik fremførelse av Maria. Det blir garantert julestemning når Emma Steinbakken fremfører tittellåta "Stay with me" fra "Hjem til jul" sesong 2. Vi får også høre "White Highway" med Emilie Nicolas og Bendik Brænne, ISÁK med "Son" og folkrockbandet Staut gir oss sin versjon av Coldplays "Christmas lights", nemlig Valdres-versjonen "Se stjerna skin".

Du skal se på for å få en varm dusj med julestemning og enda viktigere, giverglede og nestekjærlighet. Seerne kan vente seg et liveshow spekket med artister, fine innslag, julegran, snø og masse kjærlighet.

Stian Blipp, programleder
Samlebilde av en rekke norske artister

I kjent Senkveld-stil får Helene og Stian besøk i sofaen av blant andre Emilie Nicolas, Ella Marie Hætta Isaksen, Øystein "Pølsa" Pettersen og Grace Bullen. Vi får også et gjensyn med blant annet Sondre Lerche, Lasse Matberg, Glenn Jensen, Nils-Ingar Aadne, Hanne Krogh, Erik Thorstvedt og Knut Marius Djupvik. I tillegg kommer det representanter i fra Røde Kors.

Mann sitter i et julepyntet rom
– Jeg gleder meg til å lede Senkvelds Juledugnad! Det å kunne gjøre dette prosjektet sammen med Røde Kors er jeg utrolig stolt og ydmyk over å få lov til. Jeg tror dette blir skikkelig fint, sier Stian Blipp.

Fadderduellen er i gang!

Den landsdekkende Fadderduellen ledes av kjente ansikter i kjendispanelet. Her får vi se lag Nord, Vest, Midt og Sørøst konkurrere om å skaffe flest mulig faddere til Røde Kors. Konkurransen er allerede i gang, og vi får se innslag med Bodø/Glimt, Sondre Lerche, Gunhild Dahlberg, Kathrine Sørland, Terje Sporshem og mange flere! 

Kjendispanelet består av: Myra, Samuel Massie, Kathrine Sørland, Iselin Shumba, Fred Buljo, Terje Sporsem og Birgit Skarstein. 

Hvilken landsdel klarer å skaffe flest Røde Kors-faddere? Følg med på sendingen lørdag 19.desember kl. 20.30!

Vil du hjelpe ditt lag med å vinne? Bli fadder allerede nå! Du kan også sende SMS med kodeord FADDER til 03004 (275 kr per mnd.).

Vi gleder oss til å komme i julestemning sammen med deg!

I julepysjamas utenfor julepyntet hus i snøvær

Ett av seks barn lever i krig og konflikt

Målet for kvelden er å skaffe mange nye faddere som vil hjelpe barn i krig og konfliktDu kan melde deg allerede nå.

Sammen skaper vi julens fineste gave til de aller minste som trenger oss mest.

Som Røde Kors-fadder gir du et fast beløp i måneden. Pengene går til Røde Kors´ internasjonale arbeid for barn og unge i krigs- og konfliktområder. Som Røde Kors-fadder er du med på å gi barn legehjelp, medisiner og rent vann.  

I samarbeid med:

Banner med logoene til Telia, Coca Cola, COOP og Proffcom
Julebilde av mann og dame som har pyntet seg og holder en julegave

Spørsmål og svar om Senkvelds Juledugnad