Ei lita skolejente med musefletter smiler til kamera

Lag din egen innsamling

Å lage basar, selge lodd, ha auksjon, konsert eller teater til inntekt for Røde Kors er morsomt og spennende, men ikke minst veldig meningsfylt.

Tips til hva du kan gjøre 

  • Selg kaffe, kaker og saft på avslutningen på skolen, i barnehagen eller i nærområdet ditt. 
  • Lag og selg dine egne smykker. 
  • Har du leker du ikke bruker lenger eller klær som er for små? Lag ditt eget loppemarked, gjenbruk er bra for miljøet. 

For å få oppmerksomhet rundt basaren kan du ta med deg en bøtte med vann og spørre forbipasserende om de vil ha en tatovering av deg, det gir deg en fin mulighet til å snakke om innsamlingen. 

Materiell til innsamlingen

Vi sender vanligvis ut pakker med materiell til innsamling dersom man ønsker det. På grunn av koronasituasjonen har vi dessverre ikke mulighet til å gjøre det akkurat nå, av hensyn til logistikk. Dette tilbudet vil vi fortsette med så snart smittefare er over, og vi igjen er tilbake til normale rutiner. 

Du kan velge om du vil samle inn penger til Røde Kors sitt arbeid i Norge eller i utlandet. Pakken inneholder tatoveringer, ballonger, klistremerker, buttons og plakater. Plakatene har plass til å skrive ned prisene på det du selger, og hva pengene skal gå til.    

Bestill pakke med materiell til innsamlingen

Når innsamlingen er over 

Pengene settes inn på konto 1602 48 10279. Merk innbetalingen med formålet (eks. Syria). Send gjerne en e-post til giver@redcross.no hvis dere ønsker at vi sender ut diplom som takk for innsamlingen. Da trenger vi navn på skole (hvilken klasse), barnehagen (navn på avdeling) eller navn på barna som har samlet inn pengene. Vi trenger også en postadresse å sende det til. 

Vi vil gjerne høre fra deg 

Vi setter stor pris på hvis du vil fortelle og sende oss noen bilder fra innsamlingen. Send på e-post til giver@redcross.no. Hvis du legger ved bilder er det viktig at alle som er på bildet har godkjent at du sender dem til oss. Vi ønsker å bruke dem på våre nettsider, i Røde Kors magasinet og i sosiale medier. 

Konserter og større arrangementer

Ønsker du å arrangere konsert, teater, idrettsarangementer m.m  til inntekt for Røde Kors? Vennligst ta kontakt med Markedssjef Nina Larsen (nina.larsen@redcross.no , tlf 48159020) for praktisk informasjon.

Tusen takk for all støtte - det setter vi enorm pris på!