Har du plass til en innsamlingsboks?

Så flott! Ta kontakt så snart du kan på 911 25 747 eller tekstil@redcross.no dersom du disponerer et sted hvor en innsamlingsboks for tøy kan stå.

Eller så kan Røde Kors ta kontakt med deg hvis du legger inn din kontaktinformasjon: 

Bli bedre kjent med vår innsamlingsboks Luka

Innsamlingsboks fra Røde Kors

Jeg er ikke kravstor; én drøy kvadratmeter holder i massevis. Jeg er fleksibel på hvor mitt nye hjem ligger, men vil gjerne bo utendørs og sentrumsnært på Østlandet.

Jeg er glad i folk og synes det er veldig hyggelig å få besøk. Jeg blir ekstra glad når gjestene har med seg fine klær og sko som de vil gi bort. Da blir jeg varm om hjertet!

Mine venner sier at jeg er raus, rolig og ryddig og at de blir glade når de ser meg. Jeg kan dessverre ikke betale leie, men jeg lover at du vil få god samvittighet og oppleve at du bidrar til noe viktig.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen,
Luka, innsamlingsboks i Røde Kors

Husrom gir hjerterom

Gir du husrom til Røde Kors' innsamlingsbokser viser du hjerterom for dine medmennesker: Røde Kors samler inn tøy til inntekt for humanitært arbeid der behovet for hjelp er størst. For å kunne samle inn mer trengs flere innsamlingspunkter for tøy på steder som ved skoler, boligfelt, trafikale knutepunkter, idrettsarenaer og i boligselskaper. Ta kontakt på 911 25 747 dersom Røde Kors kan plassere en boks der du bor, jobber eller eier eiendom.

Det å gjøre plass til en innsamlingsboks bidrar til:

  • Å gjøre det enkelt for mennesker i nærmiljøet å levere klær til et godt formål og samtidig redusere avfallsmengden
  • Å hjelpe mennesker som trenger det i inn- og utland
  • Å spare miljøet gjennom gjenbruk av tøy og tekstil som allerede er produsert

Innsamlingsboksene vil tømmes etter behov. Målene på innsamlingsboksene er 2.200 x 1.150 x 1.150 mm. Les mer om service for eiendomsbesittere.

 

Innsamlingsbokser for tøy og tekstil

 

Legg inn din kontaktinformasjon og Røde Kors tar kontakt med deg snarlig