En gutt holder et enda yngre barn på armen og smiler bredt. I bakgrunnen skimtes en matutdeling.

Bli nødhjelpsgiver

For 10 kroner dagen, bidrar du til at hjelpearbeidet i hardt rammede konflikt- og katastrofeområder når frem. Din månedlige støtte bidrar til at barn får helsehjelp, trygghet og tilgang til rent vann.


Send SMS med kodeord GIFAST til 2272 for å gi 100 kr pr/mnd via telefonregningen.

Krig, konflikt og naturkatastrofer tvinger folk på flukt hver eneste dag. Barn og familier blir skadet og drept, lokalsamfunn blir ødelagt. Som nødhjelpsgiver bidrar du til livreddende og langsiktig hjelp.

Det rammer mennesker over hele verden. Plutselig blir hverdagen revet i stykker. Mange blir tvunget på flukt uten annet enn det de står og går i. Din støtte brukes med en gang når jordskjelvet inntreffer, når sult og tørke truer liv og helse, når krig og konflikt fører tusenvis på flukt fra alt de har kjært.

Liten gutt sitter på gulvet inne i en bombet skole
En liten gutt har søkt tilflukt sammen med familien på Khela skole i Al-Hussein området i krigsherjede Jemen. Foto: Wagdi Al Maqtari/ICRC

Registrer deg nå! Med flere nødhjelpsgivere bak oss kan vi i Røde Kors gjøre noe med håpløsheten foran oss. Du får regelmessige oppdateringer om hvordan din støtte blir brukt.

Har du spørsmål: Ta gjerne kontakt med oss på giver@redcross.no

Gå til engangsgaver

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler