Internasjonal

Bli nødhjelpsgiver

Nødhjelpsinnsatsen er viktigere nå enn noen gang. Stadig flere mennesker lider. Med din støtte kan vi sørge for at hjelpearbeidet i hardt rammede konflikt- og katastrofeområder når frem.

Det rammer mennesker over hele verden. Plutselig blir hverdagen revet i stykker.

Krig, konflikt og naturkatastrofer tvinger folk på flukt hver eneste dag. Barn og familier blir skadet og drept, lokalsamfunn blir ødelagt. Som nødhjelpsgiver bidrar du til livreddende og langsiktig hjelp.

Det rammer mennesker over hele verden. Plutselig blir hverdagen revet i stykker. Mange blir tvunget på flukt uten annet enn det de står og går i. Din støtte brukes med en gang når jordskjelvet inntreffer, når sult og tørke truer liv og helse, når krig og konflikt fører tusenvis på flukt fra alt de har kjært.

En liten gutt sitter i rullestol og ser inn i kamera mens lillebroren står bak rullestolen
Omar (10) og lillebroren i Al Hol-leiren i Syria. De bor  i et telt sammen med moren og fire andre søsken. I dag lever fortsatt om lag 68.000 mennesker, de fleste kvinner og barn, i denne leiren som egentlig ikke har kapasitet til å huse mer enn en tredel av dem. Foto: Mari Aftret Mørtvedt/ICRC

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler