Toppbilde Hjerte 1600

Bank2

Bank2 samarbeider med Røde Kors om opplæring i hverdagsøkonomi for tidligere straffedømte.

- Mange av deltagerne i Nettverk etter soning ønsker hjelp til å rydde opp i økonomiske forhold, og kapasiteten strekker ikke til, sier Guro Eriksrud som er ansvarlig for et eget gjeldsprosjekt innen nettverket, og legger til:

- Vi ser at stadig flere av våre samarbeidsavtaler med næringslivet innebærer bruk av kompetanse i stor grad og dette er et eksempel på hvordan vi kan "team up to solve a problem". På denne måten kan vi imøtekomme behovet for hjelp for denne gruppen.

Ønsker å hjelpe

- Bank2 er en annerledes nisjebank som gjør sitt ytterste for å være en samfunnsnyttig aktør ved å tilby god rådgivning og fleksible løsninger for mennesker med økonomiske utfordringer, sier Petter Bjørnstad, salgs- og markedssjef i Bank2.

Banken har spesialisert seg på å tilby tilpassede løsninger til privatpersoner og selvstendig næringsdrivende som har behov for et alternativ til andre banker.

- Våre medarbeidere er spesialister på økonomisk rådgivning i situasjoner der det er behov for opprydding og handlingsrom for å gjennomføre finansiell restrukturering. Vi hjelper der andre banker ikke vil eller kan. Gjennom samarbeidet med Nettverk etter soning får ansatte mulighet til å bruke sin nisjekompetanse der den trengs kanskje aller mest, til nytte for enkeltindividet og samfunnet som helhet. Ved å ivareta menneskers interesser på en best mulig måte bidrar vi til gode løsninger og økonomisk friskmelding, sier Bjørnstad.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler