Capra Consulting

Capra Consulting bidrar til å styrke og videreutvikle Røde Kors-aktiviteten Digital leksehjelp.

Digital leksehjelp er en nasjonal aktivitet for elever i ungdomsskolen og på videregående. Via nettsiden digitalleksehjelp.no kan elever få hjelp av frivillige til å forstå og løse oppgaver i de fleste fag, øve til prøver, diskutere ulike temaer og problemstillinger, og jobbe med motivasjon, mestring og lærelyst. De kan velge å få snakke med frivillige på videochat, på vanlig chat eller ved å sende inn spørsmål.

Capra Consulting er et selskap som utvikler IT-løsninger, leder tekniske prosjekter og rådgir beslutningstakere om bruk av teknologi til verdiskapning.

- Vi ønsket å gi noe tilbake til omgivelsene våre og samtidig oppfordre våre ansatte til å engasjere seg i frivillig arbeid sier Aslak Ege, daglig leder i Capra Consulting.

-Vi er svært glade for å ha inngått et samarbeid med Capra Consulting, sier Leder for Digital leksehjelp Konstantinos Skenteris. Det er avgjørende for en aktivitet som er online å kunne samarbeide tett med en bedrift som sitter på en masse IT-kunnskap. Samarbeidet betyr at vi kan styrke aktiviteten, og kontinuerlig innrette nettsiden etter elevenes behov.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler