cover_blogg

Carlings

Carlings samarbeider med Røde Kors om voldsforbyggende tiltak blant ungdom i Colombia.

Carlings er en Skandinavisk jeanskjede for urban ungdom som er opptatt av detaljer og kvalitet.

Kjeden er et livsstilskonsept med røffe butikker, preget av de unge, rocka og motebevisste ansatte. De ansatte er kunnskapsrike, dedikerte og ønsker å gi alle inspirasjon og en unik kundeopplevelse. Med denne profilen var det naturlig at Carlings valgte å samarbeide med Røde Kors om tiltak rettet mot ungdom.

Bilde.Colombia.700
Ung mann som viser kjærlighet til nabolaget hans, Potrero Grande i Cali, Colombia. Foto: Peter Diaz

Motiverer unge til endring i sitt eget liv

Carlings støtter voldsforbyggende programmer i Colombia. Disse programmene har som mål å gi ungdom et alternativ, og en lysere fremtid. Et av de viktigste elementene i programmene er å motivere ungdom selv til å endre livene sine.

Programmene fokuserer mye på ungdoms psykososiale tilstand. Det arbeides med å styrke ungdoms evne til å beskytte seg selv og bygge gode relasjoner med familiemedlemmer og slektninger. I tillegg fokuserer programmene på å gi ungdom støtte til utdanning og hjelp til å finne gode alternative inntektskilder.

For Carlings er en viktig del av samarbeidet at deres ansatte blir involvert og får en nærhet til prosjektet. På den måten håper de at den interne kulturen i kjeden skal bli enda sterkere. Carlings vil derfor engasjere sine medarbeidere til å formidle prosjektet i butikkene, og samle inn penger gjennom aktiviteter i butikkene.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler