Toppbilde Burundi VFL

E-CO Energi

E-CO Energi bidrar til Røde Kors' prosjekt Vann for Livet. I tilligg støtter de opp om den lokale beredskap i de kommunene der E-CO Energi har egne anlegg og kontorer.

E-CO Energi har signert en ny samarbeidsavtale med Røde Kors. Samarbeidet som startet i 2013 er nå forlenget frem til 2020. E-CO Energi vil være en prosjektpartner for Norges Røde Kors, hvor formålet med avtalen blant annet er å bidra til Røde Kors' humanitære arbeid og samtidig øke kunnskap og engasjement blant E-CO Energis ansatte.

For E-CO Energi er det naturlig å velge Røde Kors som samarbeidspartner. Røde Kors er en profesjonell organisasjon som arbeider for fattige og utsatte i deres lokalsamfunn.

Torill Berdal, direktør for HR og kommunikasjon, E-CO Energi

De økonomiske ytelsene skal fordeles på henholdsvis «Vann-for-livet»-prosjekter i Burundi og lokal beredskap i de kommunene der E-CO Energi har egne anlegg og kontorer. Rent vann gir færre sykdommer, og vannposter i landsbyen frigjør tid til mer produktive aktiviteter i hjemmet og på markene.

Bilde VFL Burundi 600
Burundi er et av verdens fattigste land, og helsetilbudet for disse barna er lite utviklet. Røde Kors Vann for livet-program har imidlertid gitt mange tusen tilgang på rent vann her. Foto: Mari A. Mørtvedt/Røde Kors

E-CO Energi ser også frem til å samarbeide med de lokale hjelpekorpsene og dra nytte av deres kunnskap og kompetanse i eget beredskapsarbeid.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler