Toppbilde Burundi

Elkjøp har skaffet rent vann til 150.000

Elkjøp har samarbeidet med Røde Kors' og Vann for livet prosjektet siden 2007.

Elkjøp har gjennom sitt samarbeid med Røde Kors bidratt til å skaffe rent vann, gi støtte til opplæring i hygiene og forbedringer av sanitære forhold.

Siden 2007 har 150 000 mennesker fått fått tilgang til rent vann og gode sanitære forhold som en direkte følge av samarbeidet.

Det å få bekreftet at vi bidrar til å gjøre livet bedre for tusenvis av barn og voksne, og den stoltheten de ansatte føler ved at Elkjøp deler av sitt overskudd, har vært viktig for oss.

Kjersti A. Evensen, Office Manager og avtaleansvarlig i Elkjøp Nordic.

Konsernet har skapt mye oppmerksomhet rundt «Vann for Livet»-prosjektet både internt blant ansatte og overfor sine kunder.

vannforlivet-590x
Burundi er et av verdens fattigste land, og helsetilbudet for disse barna er lite utviklet. Røde Kors Vann for livet-program har imidlertid gitt mange tusen tilgang på rent vann her. Foto: Marianne Wéllen/Røde Kors

- Vi opplever at denne type tiltak styrker samholdet internt i Elkjøp, i tilegg til å gi folk mulighet til å bidra, sier Kjersti A. Evensen, som selv har sett at pengene har gitt mange barn og voksne bedre tilgang til rent vann.

«Vann for Livet» er et prosjekt som bygger brønner og sikrer rent, livsnødvending vann. «Vann for Livet»-prosjektet startet med to land i Afrika. Takket være samarbeidet med blant annet Elkjøp Nordic er prosjektet nå til stede i åtte land fordelt på tre kontinenter.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler