Toppbilde rør VFL

TESS

TESS samarbeider med Røde Kors om prosjektet «Vann for Livet».

TESS er Norges ledende leverandør av slanger og slangetilbehør for alle formål med tilhørende tjenester. Deres marked er både nasjonalt og internasjonalt med servicesentre spredt over hele Norge samt servicesentre i Danmark, Skottland, Island, Brasil, USA og Singapore.

 «Vann for livet» jobber for å skaffe mennesker tilgang til rent vann. Det gjøres gjennom å bore brønner, sikre vannkilder, bygger latriner og drive opplæring i hygiene.

Bilde Vann for Livet 700
Vann for livet-programmene i Afrika, Sør-Amerika, Asia og Midt-Østen bidrar til bedre helse, mindre spredning av sykdommer og gir barn mulighet til å gå på skole.

Prosjektet «Vann for livet» har en naturlig link til TESS' kompetanse innen slanger og slangetilbehør. TESS bidrar også  med sin kompetanse til Røde Kors vann- og sanitærprosjekter.

TESS har utviklet en hydraulisk vannpumpe som transporter vann ved hjelp tyngdekraft. I første omgang skal denne benyttes av Burundi Røde Kors.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler