Toppbilde NES

Urbanium

Urbanium AS er en viktig bidragsyter til Nettverk etter soning.

Urbanium eier, utvikler og forvalter næringseiendommer i Oslo og Akershus. Mange av eiendommene har tilknytning til boligprosjektene, hvor det utvikles levende og helhetlige bymiljøer.

Jeg har vært engasjert i Oslo Røde Kors sitt arbeid siden 90-tallet. Det er en glede å kunne bidra som partner til det viktige arbeidet Nettverk etter soning gjør med å få tidligere straffedømte tilbake i samfunnet.

Espen Pay, administrerende direktør i Urbanium

Urbanium AS har vært en bidragsyter til Nettverk etter soning i mange år. Dette er et tiltak som skal hjelpe tidligere innsatte med å komme tilbake til samfunnet.

Røde Kors har et nettverkshus hvor de tidligere innsatte blir koblet opp mot en frivillig. Den frivillige er samtalepartner og støttespiller for deltakerne i en overgangsfase og Røde Kors tilbyr blant annet økonomikurs og ulike fritidsaktiviteter som seilturer, yoga, sykling, ski mm.

Urbanium bidrar med sitt nettverk og sin kompetanse inn i prosjektet og Nettverk etter soning sitt arbeid innen gjeld, arbeid og verdighet.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler