Gi en gave

Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. Gi en gave til mennesker i nød der du ønsker.

Velg hva du vil gjøre for mennesker i nød:

Gi mennesker som rammes av flom, jordskjelv, som lever i krig, konflikt og fattigdom den hjelpen de trenger for å overleve. Bidra med medisiner, helsehjelp, husly og nødhjelp.
Det burde være helt unødvendig å ønske seg helsehjelp eller protese til jul, men det er dessverre akkurat det altfor mange barn har behov for. Støtten din går til nødhjelp der behovet er størst.
400 000 barn i Jemen er nå akutt underernært og hvert 10. minutt dør et barn. Hver dag kjemper barn for å overleve i en av verdens verste konflikter. Gi dem mat og medisiner nå!
Konflikten i Syria er inne i sitt niende år og millioner har fortsatt behov for helsehjelp, mat og rent vann. Hjelp oss med å nå frem med livsviktig nødhjelp.
Daglig får mange hjelp fra oss i Røde Kors. Eldre får besøk, vi hjelper barn og unge som sliter og Hjelpekorpset er med i redningsaksjoner enten det er til skogs, fjells eller til vanns.
Vannmangel er en utfordring i store deler av verden. Kvinner og barn må gå halve dagen for å hente vann i stedet for at barna går på skolen. Og fordi vannet er forurenset blir mange svært syke.
Mer enn 70 millioner mennesker er på flukt i verden. Halvparten er barn –  redde, sultne og ofte alene. Røde Kors jobber på spreng for å gi nødhjelp og helsehjelp. Barna trenger din støtte, nå!

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler