Gi en gave

Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. Gi en gave til mennesker i nød der du ønsker.

Velg hva du vil gjøre for mennesker i nød:

Titusener av familier har mistet alt de eier etter at orkanen Dorian traff Bahamas. Røde Kors er i gang med  å dele ut nødhjelp. Gi en gave til arbeidet!
400 000 barn i Jemen er nå akutt underernært og hvert 10. minutt dør et barn. Hver dag kjemper barn for å overleve i en av verdens verste konflikter. Gi dem mat og medisiner nå!
Konflikten i Syria er inne i sitt niende år og millioner har fortsatt behov for helsehjelp, mat og rent vann. Hjelp oss med å nå frem med livsviktig nødhjelp.
Daglig får mange hjelp fra oss i Røde Kors. Eldre får besøk, vi hjelper barn og unge som sliter og Hjelpekorpset er med i redningsaksjoner enten det er til skogs, fjells eller til vanns.
Vannmangel er en utfordring i store deler av verden. Kvinner og barn må gå halve dagen for å hente vann i stedet for at barna går på skolen. Og fordi vannet er forurenset blir mange svært syke.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler