hjelpekorps-rk-sok-vinter-crop

Arbeidet i Norge

Daglig får mange hjelp fra oss i Røde Kors. Eldre får besøk, vi hjelper barn og unge som sliter og Hjelpekorpset er med i redningsaksjoner enten det er til skogs, fjells eller til vanns.


Other ways to donate:

 Betal-med-Vipps-100px.png 

  • Bank account: 8200.06.10190 (Bank DNB)
    IBAN: NO3882000610190
    BIC(SWIFT): DNBANOKKXXX

  • Bedrifter kan få faktura, send epost til: bedrift@redcross.no

Over 40 000 frivillige gjør en forskjell for mennesker rundt i landet. Din gave gjør dette arbeidet mulig. 

Din gave bidrar til: 

  • Omsorgsarbeidet i Norge: gjør det mulig for oss å hjelpe mennesker som lever i ensomhet, barn og unge som sliter med livene sine
  • Flyktninger og innvandrere som trenger hjelp til å orientere seg i en ny hverdag.
  • Røde Kors Hjelpekorps som er i kontinuerlig beredskap, og kan på kort varsel rykke ut for å delta i søk og redningsaksjoner.

Røde Kors har flere aktiviteter som gjør hverdagen lysere for mange av de som har ensomme og stille dager. Daglig besøker vi eldre og ensomme, og er i kontakt med unge som ikke har noen å snakke med. 

Du kan støtte dette arbeidet. Din gave brukes til å styrke omsorgs- og beredskapsarbeidet der du bor. Med din hjelp kan frivillige dra på besøk til mennesker som har lange og tomme dager, gjennomføre aktiviteter og ha ulike møteplasser for mange mennesker.

Din gave vil glede mange!

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler