121108_Xommoi_101

Basar, skoleinnsamlinger, konserter

Har du, dine venner, klassen din eller er du klassekontakt og ønsker å arrangere en innsamling?

Å lage basar, selge lodd, ha auksjon, ha konsert eller teater til inntekt for Røde Kors er morsomt og spennende, men ikke minst veldig meningsfylt. Finn på noe gøy, tenk kreativt og hjelp mennesker i nød. Bruk ditt nettverk, venner, kollegaer, nabolag til å lage en aksjon.  

Med pengene som samles inn fra din innsamling kan Røde Kors hjelpe enda flere og fortsette vårt viktige arbeid rundt om i verden. Om ikke annet er avtalt går pengene til livsviktig helsehjelp, mat, rent vann og husly til de menneskene som rammes hvert år katastrofer og krig og konflikt.

Materiell til basaren eller kafeen 

Plakater til innsamlingen kan du skrive ut her på A3 ark. Her er det plass til å skrive f.eks. pris på lodd, kaffe, kaker og hva pengene skal gå til.   

Når innsamlingen er over

Pengene settes inn på konto 1602 48 10279. Merk innbetalingen med hva som er blitt gjort og navn på skole, barnehagen eller de som har samlet inn pengene slik at vi får sendt et diplom. Send oss gjerne en epost til giver@redcross.no og fortell om innsamlingen, send også gjerne et bilde også.

Hvis du ikke får plass til alt på innbetalingen send en e-post til oss giver@redcross.no

Start en digital innsamling

Start din egen innsamling på 1-2-3 fra sofakroken. Velg et formål du har et hjerte for og spre den via ditt sosiale nettverk.

Start en digital innsamling

Bøsseinnsamling der du bor

Ønsker dere å bruke innsamlingsbøsse, kontakt den lokale Røde Kors foreningen der dere bor. Fortrinnsvis brukes bøsse kun ved større felles innsamlinger i regi av Røde Kors.

Søk opp din lokalforening

Skriv inn ditt postnummer eller velg fylke:


    Konserter og større arrangementer

    For større arrangementer ta direkte kontakt med Røde Kors i ditt nærmiljø eller kontakt innsamlingsleder i Røde Kors på telefon 22 05 40 00.

    Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler