Blø for tronen-kampanjen fortsetter

Alle som melder seg som blodgiver innen 2. april får en eksklusiv "Blø for tronen"-t-skjorte.

I perioden 26. februar til 2. april 2019 samarbeider HBO Nordic og Røde Kors om rekruttering av blodgivere. Gjennom kampanjen "Blø for tronen" ønsker partene å nå frem til Game of thrones-fansen spesielt, men også andre som vanligvis ikke nås gjennom våre faste kanaler.

Behov for nye blodgivere

Det er viktig å belyse hvorfor det er stadig behov for nye blodgivere og hva blodet brukes til. Mange ønsker å bidra når de finner ut om behovet for blodgivere og hvordan blodgivning bidrar til å redde liv!

Quiz

På blodgiverarrangementet sist fredag kunne deltakerne blant annet være med på quiz om blodgivning og lære om blodkomponenter. Blodposen som blodgiverne donerer blir sentrifugert slik at de ulike bestanddelene i blodet skiller seg. På den måten får man røde blodceller, blodplater og plasma for seg. Disse komponentene brukes til å behandle ulike tilstander og sykdommer, og de har ulik holdbarhet. Les mer om blodet her.

HBO Nordic og Røde Kors ønsker å takke alle som deltok på arrangementet og alle som allerede er blodgivere.

De som melder seg som blodgiver innen 2. april får en eksklusiv "Blø for tronen"-t-skjorte (gjelder så langt lageret rekker). Husk å sende epost med påmeldingskvitteringen til post@giblod.no!