Velkommen til digitalt årsmøte i Asker Røde Kors

Asker Røde Kors avholder årsmøte tirsdag 23. februar 2021 kl. 1800-2000. Av smittevernhensyn blir årsmøtet avholdt digitalt (Teams).

Det er derfor nødvendig med forhåndspåmelding – og årsmøtet er primært for medlemmer av lokalforeningen. Årsmøtet er annonsert i Budstikka og på Aktiv i Asker, samt via epost til medlemmer med registrert epostadresse.

Alle betalende medlemmer i Asker Røde Kors har stemmerett på årsmøtet. Hvis du er usikker på ditt medlemskap, kan du ta kontakt med medlemskontoret i Norges Røde Kors på tlf. 22 05 42 20.

Innkomne forslag til saker som skal behandles på årsmøtet, må være styret i hende senest 14 dager før årsmøtet.

Klikk her for å se forslag til dagsorden og sakspapirer til årsmøtet. Sakspapirene inkluderer årsberetning, regnskap og revisjonsberetning, budsjett, handlingsplan, innstilling fra valgkomiteen og lovendringer.

(Merknad: Dagsorden og sakspapirer vil bli lagt ut primo februar)

Det er nødvendig med forhåndspåmelding av årsmøtedeltakere, slik at lokalforeningen kan gjøre nødvendig tilrettelegging i forkant av årsmøtet. Påmeldingen sendes pr epost til morten.staude@rodekors.org innen mandag 15. februar. Senest to dager før årsmøtet vil alle som er påmeldt, motta en epost med lenke til Teams-møtet. For ordens skyld gjør vi samtidig oppmerksom på at alle med tilgang til Korsveien kan laste ned Teams som app til egen maskin. Vi anbefaler at dette gjøres for å bedre møteopplevelsen og reduserer risikoen for tekniske utfordringer.

 Velkommen til et litt annerledes årsmøte!

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler