Om Røde Kors

Røde Kors hjelper mennesker i Norge og internasjonalt. Våre frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp.

  • Vi avdekker og hindrer nød

  • Vi gir rask respons og lindrer når krisen oppstår

  • Vi bidrar til å styrke lokalsamfunnet

I disse tider er vi i ekstra beredskap for å bekjempe og håndtere koronasmitten. Røde Kors er støtteaktør for myndighetene, og vi tilpasser våre aktiviteter for å hjelpe mennesker over hele landet.

BLI KJENT MED RØDE KORS

Du finner lokale Røde Kors foreninger i nær sagt alle kommuner i Norge. Vi er tilstede på land, sjø og fjell. Røde Kors tilbyr et mangfold av humanitære aktiviteter du kan være del av.
Landsmøtet er Røde Kors’ øverste myndighet og et kraftsentrum i vår humanitære bevegelse.
Det begynte med en forretningsreise Sveitseren Henry Dunant var i 1859 på vei gjennom Italia for å møte Napoleon III.
Røde Kors kurser alle frivillige for å sikre at våre frivillige er trygge og har den nødvendig kompetanse til å utføre aktiviteten.
Nyttig informasjon for journalister.
Røde Kors Ungdom driver aktivitet for ungdom i alderen 13-30 år og er rådgivende organ for ungdomsspørsmål i Norges Røde Kors.
Konferansesenteret tilbyr møterom og konferansefasiliteter til interne og eksterne kunder sentralt i Oslo. Holder du arrangementet ditt hos oss, støtter du samtidig vårt humanitære arbeid.
Røde Kors´ visuelle profil skal benyttes i alt kommunikasjonsmateriell, både trykksaker og digitalt. Målet er at Røde Kors skal stå frem som én organisasjon og ha et enhetlig uttrykk i hele Norge.