Om Røde Kors

Røde Kors hjelper mennesker i Norge og internasjonalt. Våre frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp.

  • Vi avdekker og hindrer nød

  • Vi gir rask respons og lindrer når krisen oppstår

  • Vi bidrar til å styrke lokalsamfunnet

Gi en gave for å støtte hjelpearbeidet

VIPPS til 2272 (valgfritt beløp): Kontonummer: 8200 06 10190
Andre måter å støtte på finner du her!

Røde Kors-emblemene er kjente symbol for folk i hele verden. Likevel er det svært ulikt hva forskjellige personer assosierer emblemene med.
Konferansesenteret tilbyr møterom og konferansefasiliteter til interne og eksterne kunder sentralt i Oslo. Holder du arrangementet ditt hos oss, støtter du samtidig vårt humanitære arbeid.
Røde Kors tilbyr opplæring som skal gjøre deg trygg i rollen som frivillig og gi deg kompetanse for å være frivillig i en av våre aktiviteter.
Landsmøtet er Røde Kors’ øverste myndighet og et kraftsentrum i vår humanitære bevegelse.
Nyttig informasjon for media.
Du finner lokale Røde Kors foreninger i nær sagt alle kommuner i Norge. Vi er tilstede på land, sjø og fjell. Røde Kors tilbyr et mangfold av humanitære aktiviteter du kan være del av.
Vårt hovedformål er å tilby opphold for ulike grupper og personer som har behov for tilrettelegging.
Røde Kors Ungdom driver aktivitet for ungdom i alderen 13-30 år og er rådgivende organ for ungdomsspørsmål i Norges Røde Kors.
På en forretningsreise i 1859 passerte Henry Dunant en slagmark med 6 000 døde og mer enn 40 000 sårede.
Røde Kors´ visuelle profil skal benyttes i alt kommunikasjonsmateriell, både trykksaker og digitalt. Målet er at Røde Kors skal stå frem som én organisasjon og ha et enhetlig uttrykk i hele Norge.