Om Røde Kors

Røde Kors hjelper mennesker i Norge og internasjonalt. Våre frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp.

  • Vi avdekker og hindrer nød

  • Vi gir rask respons og lindrer når krisen oppstår

  • Vi bidrar til å styrke lokalsamfunnet

I disse tider er vi i ekstra beredskap for å bekjempe og håndtere koronasmitten. Røde Kors er støtteaktør for myndighetene, og vi tilpasser våre aktiviteter for å hjelpe mennesker over hele landet.

Gi en gave for å støtte hjelpearbeidet

  • SMS: REDDLIV til 2272 (250kr). 
  • Kontonummer: 8200 06 10190
  • VIPPS til 2272 (valgfritt beløp)

BLI KJENT MED RØDE KORS

Du finner lokale Røde Kors foreninger i nær sagt alle kommuner i Norge. Vi er tilstede på land, sjø og fjell. Røde Kors tilbyr et mangfold av humanitære aktiviteter du kan være del av.
Landsmøtet er Røde Kors’ øverste myndighet og et kraftsentrum i vår humanitære bevegelse.
Det begynte med en forretningsreise Sveitseren Henry Dunant var i 1859 på vei gjennom Italia for å møte Napoleon III.
Røde Kors tilbyr opplæring som skal gjøre deg trygg i rollen som frivillig og gi deg kompetanse for å være frivillig i en av våre aktiviteter.
Nyttig informasjon for journalister.
Røde Kors Ungdom driver aktivitet for ungdom i alderen 13-30 år og er rådgivende organ for ungdomsspørsmål i Norges Røde Kors.
Konferansesenteret tilbyr møterom og konferansefasiliteter til interne og eksterne kunder sentralt i Oslo. Holder du arrangementet ditt hos oss, støtter du samtidig vårt humanitære arbeid.
Røde Kors´ visuelle profil skal benyttes i alt kommunikasjonsmateriell, både trykksaker og digitalt. Målet er at Røde Kors skal stå frem som én organisasjon og ha et enhetlig uttrykk i hele Norge.