Gi en gave

Med din støtte kan vi hjelpe raskt de som rammes av krig, konflikt, sult og naturkatastrofer. Din gave brukes til helsehjelp, medisiner, vann og omsorg blant annet i Ukraina.

Gi din støtte

Velg din hjertesak og hva du vil gi til. Mange mennesker trenger vår hjelp. Sammen med deg kan vi hjelpe enda flere. Tusen takk!

Du kan også: 

  • Vipse til 2272 (valgfritt beløp)
  • Bruke kontonummer: 8200 06 10190

    * Innsamlede midler blir til enhver tid brukt der behovet er størst

Andre måter å gi:

Hver dag blir barn rammet av krig, konflikt eller naturkatastrofer. Med din støtte kan vi gi mange av dem helsehjelp og rent vann. Sammen kan vi hjelpe disse barna – bli fadder.
I nettbutikken finner du gaver til alle anledninger. Velg mellom produkter, ferdig trykte eller elektroniske kort. Støtten fra din gave brukes til å hjelpe de menneskene som trenger det aller mest.
Å samle inn penger til Røde Kors er spennende og meningsfullt. Ønsker du å samle inn penger til Røde Kors i forbindelse med en bryllup, bursdag, jubileum eller en annen spesiell anledning?
Røde Kors kommer frem med hjelp der få eller ingen andre har mulighet. Vi er alltid i beredskap for å hjelpe – på den andre siden av veien og den andre siden av verden.
Daglig får mange der du bor hjelp fra oss i Røde Kors. Eldre får besøk, ungdom får hjelp med lekser og Hjelpekorpset bidrar til min og din sikkerhet når vi er ute.
Det er enkelt å gi bort klær til Røde Kors. Vi henter hjemme hos deg eller du kan bruke våre innsamlingsbokser. Slik bidrar du til å hjelpe mennesker som trenger det samtidig som du sparer miljøet.
Arven etter deg kan gjøre en stor forskjell for andre. Lurer du på hvordan du kan tilgodese Røde Kors i testamentet ditt? Her kan du lese mer om hvordan vi kan hjelpe deg.
Når du deltar i Pantelotteriet støtter du Røde Kors’ humanitære aktiviteter i ditt nærmiljø. Samtidig har du mulighet til å vinne premier på opptil 1 million kroner.
Når en av dine nærmeste er gått bort, kan du la de som ønsker det gi en minnegave i stedet for blomster.
Som verver vil du være med på å skaffe økonomisk støtte til våre prosjekter, slik at vi kan hjelpe enda flere.