Støtt arbeidet - redd liv

Hver dag får mange mennesker hjelp av Røde Kors. Det får vi til med hjelp fra våre givere og medlemmer. Du kan støtte arbeidet på mange ulike måter. Velg hva som passer for deg og hva du brenner for.

Andre måter å støtte på


 Betal-med-Vipps-100px.png 

  • SMS: REDDLIV til 2272 (250kr). 
  • Fast gave: Send GIFAST til 2272, gi 100kr/mnd. på sms.
  • Kontonummer: 8200 06 10190
  • VIPPS til 2272 (valgfritt beløp)

*Din støtte benyttes der behovet til enhver tid er størst.

Hvordan vil du hjelpe?

Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. Gi en gave til mennesker i nød der du ønsker.
Som fadder er du en svært viktig livredder. Med din månedstøtte sørger vi sammen for at barn får vokse opp, får tilgang til mat og rent vann, får helsehjelp og behandling for ulike sykdommer.
Næringslivet er en viktig samarbeidspartner i vårt arbeid, og gjør det mulig for oss å hjelpe tusenvis av mennesker i sårbare livssituasjoner, både internasjonalt og her hjemme.
Tøy du ikke bruker lenger kan bli til viktige verdier for Røde Kors. Vi samler inn brukt tøy for å omsette verdiene i vårt humanitære arbeid.
Å samle inn penger til Røde Kors er spennende og meningsfullt. Du kan ha lotteri, kafe, starte skoleinnsamling eller f.eks. ønske deg en gave til Røde Kors isteden for til deg selv.
Stadig flere ønsker å testamentere en gave til et humanitært formål. Ønsker du å testamentere til Røde Kors og trenger råd om hvordan skrive et testament? Vi hjelper deg.
Når en av dine nærmeste er gått bort, kan du la de som ønsker det gi en minnegave i stedet for blomster.
Gaver mellom 500 kr og 30 000 kr kan trekkes fra på selvangivelsen for 2017. I 2018 er grensen endret til 40 000 kr.
Støtten fra din gave brukes til å hjelpe mennesker som trenger vår hjelp, raskt og effektivt

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler