Støtt hjelpearbeidet i Syria

Hver dag får mange mennesker hjelp av Røde Kors. Det får vi til med hjelp fra våre givere og medlemmer. Du kan støtte arbeidet på mange ulike måter. Velg hva som passer for deg og hva du brenner for.

Andre måter å støtte på:

  • Send sms HJELP til 2272 (200 kr)
  • VIPPS til 2272
  • Konto:  8200 06 10190
  • Faktura (bedrift): epost til bedrift@redcross.no

Du kan bidra også på andre måter.

Hvordan vil du hjelpe?

Akkurat nå får tusenvis av mennesker hjelp av Røde Kors. Mange trenger vår hjelp, derfor trenger vi din. GI en gave til mennesker i nød der du ønsker.
Støtt viktige aktiviteter der du bor. Bli medlem!
Å samle inn penger til Røde Kors er spennende og meningsfullt. Du kan ha lotteri, kafe, starte skoleinnsamling eller f.eks ønske deg en gave til Røde Kors istedet for til deg selv.
I nettbutikken får du meningsfulle gavekort du kan gi til den som har alt, eller som ønsker at gaven heller skal gå til noen andre som trenger det.
Næringslivet er en viktig samarbeidspartner i vårt arbeid, og gjør det mulig for oss å hjelpe tusenvis av mennesker i sårbare livssituasjoner, både internasjonalt og her hjemme.
Stadig flere ønsker å testamentere en gave til en sak de har et varmt hjerte for. Ønsker du å testamentere til Røde Kors eller trenger råd? Vi hjelper deg.
Gaver til humanitære og veldedige formål kan trekkes fra på selvangivelsen. Minimumsbeløp for å oppnå skattefradrag er 500 kr i løpet av et inntektsår og maks 20.000 kr.