Tilbudene

Aktivitetene og tilbudene finner du i din lokalforening nær deg.

Finn din lokalforening

Skriv inn ditt postnummer eller velg fylke:


  Noen av våre tilbud:

  Frivillige flyktningguider og flyktninger kobles sammen og møtes et par timer i uka. Slik blir flyktningen kjent med språk, kultur og lokalsamfunnet.
  Besøksvenn er et tilbud for mennesker som av ulike grunner ønsker mer kontakt med andre mennesker. Røde Kors Besøksvenner bidrar til å gjøre hverdagen lettere for ensomme i alle aldre.
  Mange barn får ikke de sosiale opplevelsene de trenger fordi familien strever økonomisk. Ferie for alle er et gratis ferietilbud til disse familiene.
  På Røde Kors Leksehjelp får elevene hjelp til skolearbeid etter skoletid. Leksehjelp finnes både der du bor og som et digitalt tilbud.
  Norsktrening er et lavterskeltilbud der flyktninger og innvandrere trener på norsk språk i en uformell sammenheng.
  Stopper hjertet ditt, teller hvert sekund. Hvis du faller om og slutter å puste, er sjansen for at du overlever større dersom de rundt deg kan hjerte- lungeredning.
  Gjennom ordningen med vitnestøtte får vitner i rettssaker medmenneskelig støtte, veiledning og praktisk hjelp.
  Til deg som er barn og ungdom. Kors på halsen er et gratis og anonymt samtaletilbud der barn og unge kan snakke om det de har på hjertet.
  I Barnas Røde Kors (BARK) fremmer vi moro, mangfold og mestring ute i det fri.
  Røde Kors Ungdom er talsperson for unge i sårbare livssituasjoner og arbeider for økt forståelse, medmenneskelighet og toleranse.
  Røde Kors arbeider for å gjenopprette kontakten mellom mennesker som har mistet hverandre i krig og konflikt. Vi forsøker å finne eller spore opp slektninger, familiemedlemmer og venner.
  Røde Kors har mange aktiviteter for mennesker som ønsker fellesskap og mulighet til å bygge sosiale nettverk. Disse aktivitetene kaller vi nettverksaktiviteter.
  Nattevandrere er frivillige voksenpersoner som er til stede på steder der ungdom ferdes. Med bevisste, edru voksne skapes et tryggere gatebilde.
  I Røde Kors Gatemegling får ungdom redskaper til å løse konflikter på en konstruktiv måte uten bruk av vold.
  Frivillige i Røde Kors har fortrolige samtaler med innsatte. Den innsatte får noen å dele tankene sine med, en nøytral samtalepartner som ikke dømmer.
  Til Topps er årets sprekeste integreringsarrangement! Røde Kors samler mennesker fra hele verden som bor i Norge for å gå sammen til Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen. 30. juni - 1. juli 2017.
  Røde Kors har i en årrekke jobbet for og med ungdom. Gjennom vår tilstedeværelse lokalt har vi oppdaget et udekket behov for væresteder der ungdom først og fremst kan få være ungdom.