Nyhetssak: På Rigmor-tur med Røyken Røde Kors

I år som i fjor arrangerte Flykningguiden sightseeingtur med Rigmor - denne gangen også med deltakelse fra Røyken Røde Kors' møtepunkt for flyktninger og andre innvandrere.

Vi dro fra Kadettangen mandag 26. august i strålende sommervær. Praten gikk på mange språk, hvor norsk var fellesspråket alle kunne snakke. Turen var en fin opplevelse for de 45 som var med, voksne og barn. Å se Asker, Bærum og Oslo fra sjøsiden hadde mange ikke opplevd tidligere. Flykningguiden i Asker Røde Kors og Røyken Røde Kors' møtepunkt for flykninger og andre innvandrere møtes for å bli bedre kjent - og har tidligere hatt flere arrangementer sammen. Utover høsten vil Rigmor-turen bli fulgt opp med flere felles arrangementer, for snart tilhører vi jo samme kommune, sier Gro Jahren, leder av flykningguiden i Asker Røde Kors.

Tre personer fra Røde Kors, som står ved siden av to Røde Kors bannere. De står på en parkeringsplass på en dag med fint vær.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler