Glade deltakere Vis bildetekst
F.v: Natalie S Bing, Asker , Elin Salthaug Kverneggen, Skedsmo , Une Bonnevie, Skedsmo , Elin Salthaug Kverneggen, Skedsmo , Ove Ørjansen Nittedal ,Daniel William Ekroll-Verstegen Nittedal og dommer Thomas Berg Green fra Norsk Førstehjelpsråd (Foto: Eirik Brendeløkken, Asker Røde Kors)

Akershus tok sølv i NM i Hjelpekorps

Høstens NM i Hjelpekorps ble arrangert i Alta. 10 lag fra forskjellige distrikter i Norge stilte til start.

I år som i fjor stilte Akershus med et blandet lag som besto av medlemmer fra Skedsmo, Asker og Nittedal. Laget har møttes og trent i forkant og hadde store forventninger til Norgesmesterskapet. Konkurransene bestod blant annet av nattorientering, båresurring, quiz, ringløype, mistanke om hjerneblødning, håndtering av kuttskade, forgiftning, hjerteinfarkt og psykososial førstehjelp. For å nevne noe. 

Laget fra Akershus var veldig fornøyd med gjennomføringen av øvelsene og ble så glad når det ble bekreftet at Akershus tok med seg sølvet hjem for andre år på rad.

I tillegg tok vi også med stafett planken slik at Akershus skal avholde NM i Hjelpekorps på hjemmebane neste år. Hvor i Akershus Norgesmesterskapet skal avholdes er enda ikke bestemt, men tror det kan bli utrolig kult med et så stort event i våres distrikt.

Laget besto av:
Lagleder Daniel William Ekroll-Verstegen (Nittedal)
Medlem: Ove Ørjansen (Nittedal)
Medlem Elioor Erma møller (Asker)
Medlem Natalie S Bing (Asker)
medlem Elin Salthaug Kverneggen (Skedsmo)
Medlem Une Bonnevie (Skedsmo)

Dommer Geir Bentstuen (Asker)
Medlem fra D-rådet: Eirik Brendeløkken (Asker)