Dame som smiler til kamera Vis bildetekst
Gunn Tomren i Eidsvoll og Hurdal Røde Kors er på jakt etter frivillige til årets sommerleir

Eidsvoll og Hurdal Røde Kors med sommerleir for barn

I juli blir det sommermoro med Eidsvoll og Hurdal Røde Kors - og du kan bli med på festen. – Å være frivillig på årets sommerleir, blir en opplevelse for livet, sier leirsjef Gunn Tomren.

Eidsvoll og Hurdal Røde Kors inviterer til sommerleir for barn i Eidsvoll og Hurdal kommuner. 22-27 juli braker det løs for barn mellom 6-13 år På programmet står blant annet vanndag med båter, førstehjelp, skumparty, brannslukking og natursti. For å nevne noe.

- Vi lager en gratis, mobilfri opplevelsesleir for barn. Men det blir minst like moro for de voksne. Nå søker vi frivillige aktivitetsledere over 18 år som vil bli med. Her får du som voksen oppleve noe du kanskje ikke får gjort ellers. Som å kjøre med hest og vogn, eller sove i telt. Så vil du ha «feriefølelsen» samtidig som du gjør noe viktig for barn, er det bare å melde sin interesse nå. Vi trenger deg, enten du kan være med 1 dag eller hele oppholdet, sier leirsjef Tomren.

Hun forteller at leiren starter på Røde Kors-huset i Eidsvoll.

- Start og slutt hver dag er til tider som gjør at foreldre rekker å levere før jobb og hente etter jobb. Det gjelder for dagene mandag til og med onsdag. Fra torsdag til lørdag blir det overnatting i telt, sier hun.

PS: Det er mulig å kjøre bil helt frem til teltstedet. Frivillige får selvsagt mat og drikke. Ta kontakt med omsorgsleder@eidsvollhurdalrodekors.no for mer informasjon. Eller ring 400 12 022.