Ferieglede

Er du mellom 6-17 år?

Barnas Røde Kors, RØFF og Ungdomsklubben inviterer på "Ferieglede"  - fem ulike aktivitetsdager gjennom sommeren. Bli med på en eller flere dager! 

PÅMELDINGSFRISTEN HAR GÅTT UT! 

19-20. juni - overnattingstur til Pråmvika ved Kolsjø.

Fra 12.00 lørdag til 12.00 søndag. Det blir grilling, fisking, bading, kano, uteleik og mange andre kule aktiviteter. Vi sover på hytte og vi organiserer transport for de som trenger det. Vi har også utlån av det utstyret som trengs. For ungdommer i alderen 13-17 år. 

21. juli - Høyt og Lavt i Vestfold - FULLT. Register deg likevel i tilfelle frafall. 

Vi reiser til klatreparken i Vestfold. Vi får opplæring i sikkerhet før man klatrer i ulike vanskelighetsgrader. Avreise fra Røde Kors-huset kl. 08.30. Vi er tilbake kl 15.00.Vi spiser lunsj på stedet. For barn og unge i alderen 6-17 år.

27. juli - Søstrene Storaas ved Bolkesjø. 

Vi padler kano, leker i vakre omgivelser og spiser lunsj sammen. Vi har felles transport. For barn i alderen 6-12 år. 

2. august - Rafting i Dagali 

Vi kjører oppover til Dagali og rafter ned Laagen i full fart. Vi spiser også en god lunsj før vi drar hjemover igjen. Vi organiserer transport. For ungdommer i alderen 13-17 år. 

5. august - Gruvene i Kongsberg

Vi får omvisning i gruvene kl. 10.00, før vi spiser en lunsj ved Saggrennadammen. Vi avslutter dagen med tid i aktivitetsparken like utenfor gruvene. Vi organiserer transport. For barn og unge mellom 6-17 år. 

Vi forbeholder oss retten til å avlyse på kort varsel med tanke på korona-restriksjoner. Vi følger de gjeldende retningslinjene ved gjennomføring.