BARK-helg i herlig høstvær i Valdres

Helgen 9.-11. september ble 80 barn, frivillige og foreldre samlet til BARK-aktiviteter (Barnas Røde Kors) på Røde Kors-senteret Merket i Valdres.

Det er første gang at så mange BARK-grupper samler seg i Hedmark. BARK-gruppene kom fra Stange, Eidskog, Furnes og Brumunddal, og Ringsaker Røde Kors. Både små og store kunne nyte fjellet og sosiale dager i september-sola, takket være ivrige frivillige.

Stor aktivitet også i sommer

Gjennom Ferie for alle og Sommeraktiviteter for barn har Røde Kors i Hedmark nådd ut til 1641 personer i sommer. Det en stor økning fra i fjor da tallet var 901. 119 frivillige har bidratt til viktige og gode opplevelser gjennom hele skoleferien.

En aktiv høst

I høstferien går også turen til Merket i Valdres. 60 personer har fått tilbud om på være med. I tillegg kommer frivillige. Det er tydelig at det er populært å delta på Røde Kors sine aktiviteter. Det er hyggelig, men også en pekepinn på at mange i samfunnet vårt sliter med å få endene møtes med høyere priser på både mat og strøm.

Tre feriesentre

Røde Kors har tre feriesentre. Det er Merket i Valdres, Eidene på Tjøme og Haraldvigen ved Kristiansand. Målet er å skape gode opplevelser for alle.