Bilde av programmet

Røde Kors helg 2022

Velkommen til årest største samling for frivillige i Røde Kors i Innlandet. Røde Kors-helg 2022 på Lillehammer, 4.-6 november, er for alle frivillige i Oppland Røde Kors og Hedmark Røde Kors.

Røde Kors-helgen er for alle frivillige i alle aktiviteter i Hedmark og Oppland. Alle skal kunne lage sitt perfekte fagprogram. Er du helt ny eller har vært med i mange år, skal du finne spennende kurs og aktiviteter som passer akkurat deg. I tillegg har vi flotte fellesopplevelser som kviss, foredrag og konsert.

Her kan du laste ned programoversikten og skrive den ut for oppslag

Fantastisk og få en slik gavepakke. Dette er en stor verdsetting av oss frivillige jeg ikke har sett maken til. Så tusen takk!

Deltaker RK-helg 21

Tid og sted

Fredag 4. – søndag 6. november 2022
Scandic Lillehammer, Turisthotellvegen 6, Lillehammer

Program

Programmet for helga er omfattende og de første programpostene starter allerede kl. 9 på fredag og går tett i tett fram til søndag kl. 16. Vi har 10 parallelle tilbud gjennom hele helga. Du melder deg på akkurat så mye du ønsker. Det er satt av god vrimletid rundt måltider og fellesprogram.

Beskrivelser av enkeltkurs, tider og tilbud finner du her

Påmelding, frister og priser

Påmelding skjer kun elektronisk ved bruk av lenken under. Når du har meldt deg på, vil du få bekreftelse på e-post. Frist for påmelding er 1. oktober, med mulighet for å gjøre endringer innen 16. oktober. Avmelding etter avmeldingsfristen 16. oktober blir belastet foreningen.

Alt er inkludert den/de dagene du er påmeldt. Pakker over flere dager inkluderer overnatting i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom er kr 250 pr natt. Foreningen blir fakturert din deltakelse. Husk å avklare din deltakelse med din leder på forhånd.

Full pakke - hele helga kr. 1000
Deltakerpakke fredag-lørdag kr. 600
Deltakerpakke lørdag-søndag kr. 600
Dagpakke fredag kr. 100
Dagpakke lørdag kr. 200
Dagpakke søndag kr. 100

For den som vil komme allerede på torsdag:
Tilslutning fra torsdag - kr. 300
(kun seng og frokost – ingen måltider på torsdag)

Klikk her for å melde deg på Røde Kors-helg 2022

Nydelig kurshelg! Flott å møte så mange deltakere fra distriktet! Må ha dette igjen! :)

Deltaker RK-helg 21

Kurs, workshops og fagsamlinger

Kurs og workshops - hele helgen

Røde Kors-helg 2022 er 30 kurs og workshops, lederforum, stor beredskaps- og redningsøvelse og 9 fagsamlinger. De første kursene starter allerede fredag morgen og de siste avsluttes søndag ettermiddag. Her er det mye å velge i for alle.

Fagsamlinger – søndag kl. 14.00-16.00

De enkelte korte fagsamlingene på søndagen vil få egne program.

Nasjonal fagsamling - Digital senior

Det er fantastisk å kunne vise fram Innlandet til hele Norge. Fagsamlingen for Digital senior er lagt til Røde Kors-helg 2022. Deltakerne der er digitalt opptatt hele lørdag, men vil delta i fellesprogram og har tilbud om å være med ellers i helga.

Fellesprogram og underholdning

Foredrag med Sven Mollekleiv – lørdag kl. 17.00

Sven har vært Generalsekretær i Norges Røde Kors i 10 år og valgt President i 9 år. Han er i dag Honorary President og æresmedlem. Han har også vært Vice President for ICRC Special Fund for Disabled and ICRC Moveability.

I foredraget får vi høre noen av hans betraktninger om vår fantastiske organisasjon, frivillighet og organisasjonsdemokrati. Ingen vil være upåvirket etter dette.

Kviss med Espen Østvold Rølla – fredag kl. 21.00

Espen er medlem i Lillehammer Røde Kors, ansatt på nasjonalkontoret og er medarrangør av Heim Quiz.

Vår kviss er en lettbeint allmennquiz og vil ha innhold og oppgaver som inneholder lyd, bilde, video eller grafikk. I tillegg skal vi kanskje få noen utfordringer fra hotellets kjøkken. Er den vanskelig? Ja, og nei. Alle skal kunne svare på mye, men alle skal ikke kunne svare på alt.

Begynn allerede nå å samle deltakere til ditt vinnerlag. Hvert lag kan bestå av inntil 6 personer. Påmelding av laget på stedet (husk et godt lagnavn). Seriøs premiering.

Konsert med Frida Ånnevik trio – lørdag ca. kl. 21.30

Etter en lang dag og en god middag, runder vi av med en musikalsk opplevelse. Frida vil gi oss noen av sine varme, gode, såre tekster og melodier som vi kjenner så godt.

Frida Ånnevik har opparbeidet seg en posisjon som en av våre fremste artister. Hun er musiker, komponist og tekstforfatter. Frida beskriver musikken sin som «pop i åpent landskap», med referanser til både vise, jazz, folkemusikk og soul.

Beskrivelser av enkeltkurs, tider og tilbud finner du her

Spørsmål eller kommentarer:

Even
Even Strømman
Organisasjonsrådgiver
E-post
even.stromman@redcross.no
Mobil
950 65 066