Pride er tydelig i vinduene på Fellesverket i Bergen Vis bildetekst
På Fellesverket har det første halvåret i 2022 vært utrolig kjekt. Antallet deltakere er doblet. Fellesverket ligger i Gågaten. Hjertelig velkommen!

«Før jeg fant ut om Fellesverket satt jeg bare hjemme og gamet.»

Sitatet stammer fra en deltaker på ungdomshuset til Bergen Røde Kors i Gågaten.

I tillegg til vanlig møteplass på det nyoppussede ungdomshuset, har vi arrangert aktiviteter som blant annet konsert, seilbåttur, flipperspillklubb, grafittiworkshop og danseworkshop det siste halvåret. Vi har også hatt eksterne besøk på huset som har hatt ulike temakvelder for ungdom. Blant annet har Barnas jurist hatt quiz i barns rettigheter og medisinstudenter har hatt seksualundervisning.

Vårkok, der vi hadde konsert med 8lanco og danseworkshop med C Dansestudio, var en veldig stor suksess og høydepunkt for mange. Denne kvelden hadde vi 101 ungdommer innom huset.

Totalt er 7700 frivilligtimer lagt ned i oppvekstenheten til Bergen Røde Kors første halvår av 2022. Til dere frivillige er det bare én ting å si: Tusen takk for alt dere gjør!

Les mer om frivilliginnsatsen i Bergen Røde Kors det første halvåret i 2022.

Tips gjerne unge du kjenner om Fellesverket. Vi har konflikthåndteringsverksteder, sosial møteplass, leksehjelp og ulike aktiviteter. Hos oss er alt gratis og vi byr alltid på mat og drikke. 

Denne høsten skal vi i gang med oppussing av Kafé Kompis, som blir en viktig del av Fellesverket. Vi skal ha et ekstra fokus på mat og ernæring. Dette er muliggjort takket være midler fra Sparebankstiftelsen SR-bank.

Følg Fellesverket i sosiale medier for detaljer om hva som skjer. Ja, og hjertelig velkommen!