Aktuelt i Oslo Røde Kors

Hvem er våre frivillige og deltakere? Hvilke saker er vi opptatt av i Oslo Røde Kors? Her kan du lese om det som rører seg i våre aktiviteter, saker og temaer som opptar oss.

Sakene er skrevet av frivillige i Oslo Røde Kors sin redaksjon.

Gjennom Røde Kors sitt tilbud ble tre syriske brødre koblet med en flyktningguide. Sammen sørget de for at guttene ble raskere integrert.
Med Hiphop 101 på Fellesverket Sentrum gir Jonathan Castro ungdom med musikkdrømmer tro på seg selv. Nå får arbeidet drahjelp fra Sparebankstiftelsen.
- Det er ikke alderen som avgjør, det er hvordan man føler seg, mener mangeårig frivillig Thorvald Morris Haraldsen (70) i Nettverk etter soning.
Under pandemien kjente frivillig Nikoline (28) et enda større behov enn tidligere for å bidra. Derfor meldte hun seg ved testsenteret for covid-19. Hun anbefaler alle å melde seg som frivillig i Oslo.
Etter flere år i rettsvesenet, ville Elin Holmedal gjøre mer for de sårbare gruppene i byen vår. Som daglig leder i Oslo Røde Kors opplever hun mening i arbeidet hun gjør, hver dag.
En rekke frivillige og flyktninger går tur i Oslo og omegn. Formålet er å bli kjent med hovedstaden og komme nærmere norsk natur og kultur.
Få fysiske møter og enda færre varme klemmer. Å leve med sosial distansering gjør noe med oss. Oslo Røde Kors kommer med tips til hvordan vi kan gjøre hverdagen litt lettere for oss selv og andre.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler