Mennesker ser kaffe lages Vis bildetekst
Gjengen bak Tons of Rock besøkte tidligere i år Røverkaffe og fikk et innblikk i hvordan dem brenner kaffe. Foto: Glenn Thomas Nilsen/ Røde Kors

Tons of Rock får sin egen festivalkaffe fra Røverkaffe

Sommeren 2022 vil bli en festivalsommer uten sidestykke.

Med artister og publikum sulteforet i to år på foretrukket musikksjanger og scene melder flere festivaler om rekordsalg av billetter. Den profilerte festivalen Tons of Rock, som siden 2019 har blitt avviklet på Ekebergsletta, har inngått samarbeid med Røverkaffe.  

Dette innebærer at Tons of Rock får sin egen festivalkaffe brent som er brent i Storgata 32 i Fredrikstad av deltakere og frivillige i Nettverk etter soning. Dette er en del av tilbudet Røde Kors gir til mennesker som løslates fra fengsel eller andre former for straff. Inntektene går uavkortet til dette tilbudet. Røverkaffe betjener VIP-området til festivalen og selger kaffebønner på stand hvor festivaldeltakerne også kan bli blodgivere.   

– Vi ser at flere og flere bedrifter og organisasjoner ønsker sin «Private label». Man har jo sett dette i vinbransjen, men de fleste går bort i fra alkohol som gave og velger nå f.eks spesialkaffe. Dette er helt spesielle kaffekvaliteter som må plukkes for hånd og sorteres mange ganger før den når koppen. Det må over en viss poengsum for å i det hele tatt kvalifisere til dette markedet. Forrige bedriftssamarbeid var Uloba, nå ser vi spesielt de som ønsker å støtte en god sak kombinert med et litt røft image tar kontakt med oss, sier Pål Breivik, en av initiativtakerne til Røverkaffe.  

Kaffen til Tons of Rock er en spesialblanding tilpasset den mørke musikkstilen du finner på Ekebergsletta, fra Colombia, Etiopia og El Salvador. Røverkaffe er ett av om lag 80 små kaffebrennerier i Norge, som brenner noe av det beste man kan finne innen kaffe. Brenneriet tok åttende plass i NM (2019). Skulle du selv ønske å støtte tilbudet samtidig som du får en kvalitetskaffe, finner du Røverkaffe på www.roverkaffe.no

Støtt tilbudet 

Ønsker du eller bedriften du jobber i å lage sin egen kaffe eller rett og slett å bytte leverandør, når du frem til oss på salg@roverkaffe.no Ikke bare får dere bedre kaffe, bedriften tar også sosialt ansvar ved å støtte tilbudet.