SOMMER OG SOL: Vi gleder oss til å ta med barn og voksne på tur til sommeren. Her er et lite glimt fra en av våre turer til Dyreparken i Kristiansand. (Foto: Bjørn Sodeland) Vis bildetekst
SOMMER OG SOL: Vi gleder oss til å ta med barn og voksne på tur til sommeren. Her er et lite glimt fra en av våre turer til Dyreparken i Kristiansand. (Foto: Bjørn Sodeland)

Påmelding Ferie for alle i Telemark

Sommerens turer med Ferie for alle går til Dyreparken, Fevik Maritime Leirskole og Langedrag Naturpark. Fristen for å melde på deltakere er 7. mai.

Denne sommeren inviterer vi til totalt seks turer - fire i Kristiansand, der det blir tur til Dyreparken, en tur til Fevik Maritime Leirskole med masse aktivitet i og ved vannet og en tur til Langedrag Naturpark der gjestene får mulighet til å treffe dyr som ulv, gaupe, fjellrev, villsvin elg og reinsdyr.

Ferie for alle er et gratis ferietilbud til barnefamilier med presset økonomi, og vårt mål er at turene skal bidra til sosial deltagelse, utvikling, nettverksbygging og inkludering.

Under ferieoppholdene er frivillige fra Røde Kors til stede for gjestene, ikke som fagpersoner, men som medmennesker. Foreldrene har selv ansvar for barna sine.

Påmelding til turene må skje via en påmelder, som for eksempel lærer, skolehelsetjenesten, barneverntjenesten, sosialtjenesten idrettslag, organisasjoner, den gode naboen, venner eller andre instanser som er i kontakt med målgruppen.

Påmeldingsfrist til sommerens turer er 7.mai

Familiene som deltar må ha minimum ett barn i alderen 6-13 år, ikke ha andre tilsvarende tilbud og  ha en økonomi som har vært svak over tid.