STÅR KLAR: Ellen Haagenrud Grønlid (til høyre) står klar til å ta over rollen som daglig leder i Telemark Røde Kors etter Stine Brekka Skoland. (Foto: Bjørn Sodeland) Vis bildetekst
STÅR KLAR: Ellen Haagenrud Grønlid (til høyre) står klar til å ta over rollen som daglig leder i Telemark Røde Kors etter Stine Brekka Skoland. (Foto: Bjørn Sodeland)

Gleder seg til å møte flere frivillige

Ellen Haagenrud Grønlid står klar til å ta over stafettpinnen etter Stine Brekka Skoland og overtar 1. september rollen som konstituert daglig leder i Telemark Røde Kors.

Ellen kommer fra jobben som nestleder og har lang fartstid som ansatt i flere roller i organisasjonen. Hun har jobbet i Telemark Røde Kors siden 1998 og er et kjent ansikt hos mange av våre frivillige.

- Jeg har vært innom de fleste roller siden jeg begynte i Røde Kors, fra hjelpekorps og omsorg til internasjonalt arbeid. Derfor vet jeg at det blir kjempespennende og utfordrende å ta over rollen som daglig leder. Telemark Røde Kors har mange engasjerte, ivrige og flotte frivillige som gjør en stor og viktig innsats og jeg gleder meg til å møte så mange som mulig av dem i tiden fremover, sier Ellen.

Stine Brekka Skoland, som har vært konstituert daglig leder i to og et halvt år, går videre til jobb som leder for NAV Midt-Telemark.

I en e-post sendt ut til de frivillige, takker Stine for 18 år i Røde Kors:

«Det har vært en utrolig spennende reise å være ansatt i Røde Kors. Jeg har møtt mange fantastiske mennesker, lært utrolig mye og har hatt det veldig bra. Jeg er og har alltid vært stolt og ydmyk over å få kunne jobbe i verdens største humanitære organisasjon, og er stadig imponert over all den frivillige innsatsen som legges ned over hele fylket, hele landet og i hele verden.»

Ellen vil fungere som leder fram til 1. mars