Heftig dag på Tusenfryd

Hele 67 deltakere var med da ungdomsmøteplassene Fellesverket Henrys Hus i Porsgrunn og Innafor i Skien i sommer inviterte til tur til Tusenfryd.

For å sikre at alt gikk riktig for seg med hensyn til smittevern i forbindelse med koronasituasjonen ble det satt opp hele tre busser, alle ble utstyrt med munnbind og egne matpakker ble pakket og smurt til hver deltaker.

- Dette er et gratistilbud der alle som hadde lyst kunne melde seg på og det er ikke tvil om at mange ungdommer var skikkelig klare for å oppleve noe nytt og spennende etter en lang periode med restriksjoner på reiser og utflukter. Her har de kost seg skikkelig i dag, sier Tonje Skåte Pettersen, prosjektleder for Henrys Hus og Innafor.

200908_supersplash lite_mindre
NEDKJØLENDE PLASK: Det var varmt på Tusenfryd i sommer. Her kjøler Saga Marie Wold Hasler og Carlos Andre Diaz Kokkersvold Gulbransen seg ned i spruten fra attraksjonen Supersplash. (Foto: Bjørn Sodeland)

Carlos Andre Diaz Kokkersvold Gulbransen, Saga Marie Wold Hasler og Milla Johansen var blant ungdommene som hadde takket ja til å være med og var storfornøyde med dagen.

- Tusenfryd er et bra sted å være og i dag har vi ledd mye, hatt det gøy med gode venner og blitt kliss våte, forteller Carlos fornøyd.