Oppfordrer til kulturell kronerulling

Takket være et tilskudd på 5500 kroner fra Sparebankstiftelsen Telemark-Grenland skal 20 lokale flyktninger snart på konsert i Ælvespeilet.

- Dette er veldig gode nyheter, og vi håper flere vil bli inspirert til å spandere en kulturell opplevelse på noen som ikke har råd eller overskudd til å prioritere dette i hverdagen, sier Eli Ducros, daglig leder  i Telemark Røde Kors. 

Sparebankstiftelsen Telemark-Grenland har gitt totalt 5500 kroner for at 20 bosatte flyktninger i Grenland skal få delta på konserten "Sammen er vi dynamitt" med Tre Sopranos i Ælvespeilet 2. november. Alle inntekter går til Røde Kors sitt arbeid med mennesker i Telemark.

- Vi gleder oss veldig til 2. november og målet er å fylle Ælvespeilet med spennende aktiviter for alle aldersgrupper, sier Ducros.

På formiddagen har Porsgrunn Røde Kors invitert lokale barnehagebarn til gratis førstehjelpskurs med dukken Henry, og over 100 barn har allerede meldt sin ankomst. Det blir også gratis fordrag for seniorer klokken 12.00 med Janet Ververda, etterfulgt av stressmestringskurs med Kjersti Idem klokken 15.00 og til slutt konsert med Tre Sopranos klokken 18.00. Telemark Røde Kors, som i år er Ælvespeilets veldedige partner, har fått låne kulturhuset helt gratis. 

Sparebanken Sør er med

Før konserten, som gikk av stabelen torsdag 2. november, ble Sparebanken Sør også med i stafetten. De bidro med 8250 kroner fra sitt gavefond og sponset med det 30 billetter til deltakerne i våre omsorgsaktiviteteter. 

Ønsker du å delta på kulturell kronerulling? Kontakt eli.ducros@redcross.no