harmonien1

Solgte gulerøtter og Non Stop til ordføreren

Fredag besøkte skiensordfører Hedda Foss Five Tambar Café i Harmonien barnehage. Disken var bemannet av ungene på avdelingen og alle inntekter gikk til Røde Kors sitt arbeid i Telemark.

- Jeg er stolt over at en barnehage i Skien ønsker å engasjere seg på denne måten og tar initiativ til et slikt arrangement. At barn lærer å vise omsorg for andre er viktig, sa ordfører Hedda Foss Five og lot seg friste av et lite plaskrus fylt med knaskegulerøtter, Non Stop og marshmallows. 
 
På veggene hadde barna selv dekorert med plakater som viste fram ulike Røde Kors-aktiviteter, og skrevet ned det de syntes var barns aller viktigste rettigheter.
 
"- Alle barn har rett til å ake," mente et av barna, mens en annen var mer opptatt av at "alle barn har rett til å stå i kø". 
 
- I det siste har vi hatt fokus på barns rettigheter og snakket om at alle barn ikke har det like godt som barna på Tambar. Derfor er det flott at de eldste barna her på Harmonien får mulighet til å gjøre en innsats for andre, sier Gunhild Sæterstøl, daglig leder i Harmonien Barnehage.