PÅ GLATTISEN: I mars får lokale barn mulighet til å prøve seg på skøyter. (Illustrasjonsfoto: Bjørn Sodeland) Vis bildetekst
PÅ GLATTISEN: I mars får lokale barn mulighet til å prøve seg på skøyter. (Illustrasjonsfoto: Bjørn Sodeland)

Spanderer gratis tur på skøytebanen

Takket være gavmilde givere til en bursdagsinnsamling på Facebook, kan lokale barn i Skien nå glede seg til en gratis tur på skøytebanen.

Inger Annie er en av flere mennesker som den siste tiden har svart på Facebook sin oppfordring om å starte en innsamling på nett i forbindelse med bursdagen sin. Som mangeårig frivillig i Røde Kors, blant annet som distriktsleder i Telemark, var hun ikke i tvil om hvor midlene skulle gå.

- Jeg ønsker å gi et bidrag til en organisasjon som står mitt hjerte nært. Derfor var Røde Kors et naturlig valg, sier Inger Annie.

I første omgang hadde hun satt seg som mål å få inn 2000 kroner, men summen er allerede nå oppe i hele 15 719 kroner. Pengene ønsker hun at skal øremerkes Røde Kors sitt tilbud Ferie for alle for barn og barnefamilier med svak økonomi.

Flott mulighet

Anne Wåsjø Hals, koordinator for Ferie for alle i Telemark er svært begeistret over bidraget og planene for en hyggelig samling for målgruppen er allerede godt i gang.

- Dette er en fantastisk mulighet til å gjøre litt ekstra for barnefamiliene som er i målgruppen vår, derfor har vi lyst til å invitere til en gratis skøytedag i Fritidsparken i Skien i mars så både barn og voksne får mulighet til å oppleve vinteren i byen på sitt beste. Vi satser på flott vær, kos og grilling rund bålpanna, litt knall og fall og mye moro, sier Anne.