NY SJEF: Trond Midtbøen, ny distriktsleder i Telemark Røde Kors, gratulerte Tone Sissel Kise med 14 år ved roret. (Foto: Bjørn Sodeland) Vis bildetekst
NY SJEF: Trond Midtbøen, ny distriktsleder i Telemark Røde Kors, gratulerte Tone Sissel Kise med 14 år ved roret. (Foto: Bjørn Sodeland)

Takket for seg etter 14 år

Tone Sissel Kise takket i helgen for seg etter 14 år som frivillig distriktsleder i Telemark Røde Kors. Trond Midtbøen tar nå over styringen.

- Jeg begynte for 14 år siden. Da var minstejenta mi 14 år. Nå feiret vi 28-årsdagen hennes og da skjønte jeg at tida hadde gått. Det har vært helt fantastisk å være distriktsleder i Telemark Røde Kors, sa Tone Sissel Kise da hun på helgens distriktsårsmøte takket både for 14 år som distriktsleder og for utnevnelsen som æresmedlem.

- Jeg må takke alle der ute. Alle dere frivillige. Takk for tillitten og takk for at dere har spilt meg så god. Jeg vil også takke alle ansatte. Uten dere og den entusiasmen dere viser og tilretteleggingen dere har bidratt med hadde jeg ikke vært den jeg er, sa Kise.

Trond Midtbøen, som enstemmig ble valgt til ny leder, har ifølge organisasjonens egen valgkomité vært medlem siden han lå i barnevogna og på papiret har han hele 38 års medlemskap i Røde Kors bak seg.

- Jeg husker ikke selv at jeg lå i barnevogna i Porsgrunn, men jeg husker at jeg stod og smugkikka på Røde Kors-ungdommen i Porsgrunn. De fant etter hvert ut at jeg like godt kunne være med som å stå der og se på de andre. Og det er den kunnskapen som jeg har tatt med meg gjennom alle de årene som frivillig jeg håper jeg kan bruke videre. Men det er ikke nok bare med min kunnskap eller noen av dere andres kunnskap hver for seg. Vi er nødt til å bli en enhet av frivillige som bruker denne frivilligheten sammen. Det er da vi får de gode resultatene, sa Midtbøen.

Etter distriktsårsmøtet har distriktsstyret i Telemark Røde Kors følgende sammensetning:

Leder Trond Midtbøen Porsgrunn Røde Kors
Nestleder Arne Dag Lassemo Fyresdal Røde Kors
Medlem Kjersti Pedersen Skien Røde Kors
Medlem Jarl Olav Rugtveit Bø og Sauherad Røde Kors
Varamedlem Christian Christiansen Skien Røde Kors
Medlem, hjelpekorps Siw Bastnes Drangedal Røde Kors
Medlem, omsorg Solveig Solvang Skien Røde Kors
Medlem, ungdom  Johanne S Seltveit Tokke Røde Kors