KLAR FOR KONSERT: Tonje Skåte Pettersen, daglig leder i Fellesverket og over 60 lokale ungdommer er klare for gratiskonsert på Ibsenhuset lørdag kveld. (Foto: Bjørn Sodeland) Vis bildetekst
KLAR FOR KONSERT: Tonje Skåte Pettersen, daglig leder i Fellesverket og over 60 lokale ungdommer er klare for gratiskonsert på Ibsenhuset lørdag kveld. (Foto: Bjørn Sodeland)

Inviterer til gratiskonsert for ungdom

Det nyåpnede aktivitetshuset for ungdom, Fellesverket Fratelli i Skien, inviterer lørdag til gratiskonsert på Ibsenhuset.

- Vi gleder oss helt enormt til dørene åpner lørdag kveld og lokale band og lokal ungdom fyller Ibsenhuset. Her blir det musikk som spenner fra rå punk til akustisk gitar, popmusikk og visesang. I tillegg til musikk, byr vi på mat og drikke. Alt er gratis, forteller Tonje Skåte Pettersen, daglig leder for aktivitetshusene Fellesverket Fratelli i Skien og Fellesverket Henrys Hus i Porsgrunn.

Konserten varer fra 18.00 – 21.00 og på plakaten står følgende band: IINES, Mads Heimdal Henriksen, The Plague og Nine O Seven.

Fellesnevneren for alle bandene er at de er unge og har tilknytning til Grenland, og det er lokal ungdom som selv har dratt i gang arrangementet.

- Fellesverket er et tilbud som er for ungdom med ungdom i førersetet. Vi har spurt ungdom hvilke tilbud de drømmer om i sitt lokalmiljø og da kom konsert og ball høyt opp på listen. Lørdag kommer konserten og på nyåret blir det ball, så her snakker vi ungdomsmedvirkning i praksis, sier Pettersen.

I overkant av 60 ungdommer er påmeldt, men det er fortsatt noen få ledige plasser.

Bestill billett her 

Fakta om Fellesverket Fratelli

Fellesverket Fratelli er et helt nyåpnet aktivitetshus for ungdom på Gimsøy. Her kan ungdom blant annet møtes for å spille biljard, Playstation, skravle eller få hjelp med leksene. Ungdom bidrar nå selv med oppussing og planer for stedet.