#ungirødekors

#Ungirødekors

Ung, engasjert og klar for nye opplevelser og eventyr? Sommeren 2020 reiser vi til Makedonia, og du er invitert til å bli med.

Er du mellom 13 og 30 år, engasjert som frivillig i Røde Kors hjelpekorps, Røde Kors omsorg eller Røde Kors ungdom, er du velkommen til å søke. Vi tar også imot søknader fra deg som ikke er engasjert i Røde Kors i dag, men ønsker å bli det.

Telemark Røde Kors har i flere år samarbeidet med City Red Cross of Skopje, og nå ønsker vi å gi unge Røde Korsere mulighet til delta i et spennende utvekslingsprogram, der målet er å lære mer om hverandre både når det gjelder kultur, aktiviteter og engasjement. 

Det er helt gratis å være med, men til gjengjeld krever vi litt engasjement fra deg. Fra og med slutten av august møtes vi annenhver måned for å gjøre ulike aktiviteter for å skaffe midler, bli kjent med hverandre og forberede oss til turen.

For å delta på utvekslingen må du sende oss en søknad på engelsk, der du blant annet forteller oss litt om hvem du er, hvorfor du vil delta, hva som engasjerer deg og hva du kan bidra med inn i prosjektet.

Klikk her og send din søknad nå

Last ned søknadsskjema her