En rekke med ungdommer som danser i et lokale med blått lys.rds. Vis bildetekst
God stemning da 80 ungdom fikk ha vårball på Ibsenhuset.

Vårball for ungdom

Maaaange planleggingstimer, mye gleding og frivillig innsats har ført til årets største arrangementet for Fellesverkene i Skien og Porsgrunn. Lørdag 28. mai ble det gratis ball i Ibsenhuset.

28. mai fikk 80 stivpyntede ungdommer komme inn i Peer Gynt-salen på Ibsenhuset. På forhånd hadde ungdommene kunnet låne gratis ballkjoler og fått håret sitt satt opp av Frisørspirene fra frisørlinja på Porsgrunn videregående skole. På Henrys hus var det gjennomført kreativt verksted for å lage ferdig smykker og frivillige og ansatte hadde stått på for å handle inn, rigge og pynte den store salen med langbord. Midt på bordene sto nydelige blomsteroppsatser laget av elever fra dekoratørlinja på Porsgrunn videregående skole og rommet var lyssatt etter alle kunstens regler.

En ung mann og en ung kvinne står på scenen og snakker
Konfransierene ønsker velkommen og sørger for god stemning.

Lena Brekke, som er koordinator på Fellesverket Henrys hus og hovedansvarlig for prosjektet, er veldig fornøyd med kvelden.

- Det ble et så supert arrangement, sier Lena Brekke entusiastisk.

Screenshot_20220529-101414_Gallery
Frisørspirene fra Porsgrunn videregående sminket og fikset håret til deltakerne helt gratis.

I kulissene var det mange som hadde jobbet i lang tid for å få til et vellykket arrangement. På kjøkkenet var det hektisk aktivitet for å gjøre klar rettene og elever fra den internasjonale skolen i Porsgrunn jobbet frivillige som crew med å registrere, lage spillelister og sørge for underholdning.   

Etter tre retters middag, ble det høy temperatur, ungdommene danset makarena, sang karaoke og koste seg maks.
- Vi har flere flotte hjelpere som fortjener en stor takk. Tusen takk til Frisørspirene ved Porsgrunn videregående som sminket og stylet ungdommene gratis, til dekorlinja på Porsgrunn videregående for nydelig blomsteroppsatser og til Rema1000 Gimsøy for sponsing av fruktkurver. Og ikke minst, tusen takk til de frivillige og elever fra IB-linjen for uvurderlig innsats, sier Brekke. 

Screenshot_20220529-083451_Gallery
Blomsterdekorasjoner fra dekoratørlinja på Porsgrunn videregående ga en ekstra luksusfølelse.