Om Tromsø Røde Kors

Tromsø Røde Kors har 600 frivillige og 1500 medlemmer. Alle har de et ønske om å gi hjelp, støtte og omsorg til andre mennesker i ulike livssituasjoner.

Vi har frivillige aktiviteter innen søk og redning, aktiviteter for og med eldre, barn og ungdom. Vi har også en rekke aktiviteter innen sosial inkludering, omsorg og integrering. Vi har også et Beredskapsutvalg. Dette skal følge opp samarbeidet med Tromsø kommune om å være støtteaktør ved ulike kriser i vårt nærmiljø.

Her finner du mer informasjon om Røde Kors i Norge og som internasjonal humanitær organisasjon.

Ønsker du å komme i kontakt med en av de ansatte på kontoret i Tromsø, lokalforeningslederen eller en av våre frivillige?
Hva innebærer det å være frivillig i Tromsø Røde Kors? Hvor kan jeg få mer info om aktiviteter? Hvilke kurs kreves? Her viser vi deg gangen i det å bli frivillig hos oss.
For å bli frivillig i Røde Kors må du gjennomføre tre obligatoriske kurs. Disse er: Introduksjon til Røde Kors, Psykososial Førstehjelp, og Norsk Grunnkurs Førstehjelp.
Gjennom et mangfold av aktiviteter utgjør Tromsø Røde Kors en viktig forskjell i byen vår. Vil du som privatperson eller bedrift hjelpe oss å opprettholde og skape ny aktivitet for store og små?
Tromsø Røde Kors har inngått en samarbeidsavtale med Tromsø kommune om beredskap og innsats under kritiske hendelser i vår kommune. Beredskapsutvalget koordinerer innsatsen fra Tromsø Røde Kors.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler