Beredskapsutvalget i Tromsø Røde Kors

Tromsø Røde Kors har inngått en samarbeidsavtale med Tromsø kommune om beredskap og innsats under kritiske hendelser i vår kommune. Beredskapsutvalget koordinerer innsatsen fra Tromsø Røde Kors.

Foto: Røde Kors

Tromsø Røde Kors har en rekke frivillige aktiviteter innen ulike felt. Aktivitetene spenner fra søk og redning til omsorgsrelaterte, inkluderende aktiviteter. Samtidig har vi ca 600 frivillige- hver og en med sin unike kunnskap og erfaring. Noen har erfaring innen helsehjelp, søk eller redning. Andre besitter gode språkkunnskaper, mens andre igjen er gode til å organisere, motivere eller vise omsorg. Alle slike egenskaper er viktige hvis en kritisk hendelse skulle oppstå.

Beredskapsutvalget jobber med å koordinere denne innsatsen og kompetansen fra Tromsø Røde Kors.

Samarbeidsavtalen gir rammer for samarbeid mellom Tromsø Røde Kors og kommunen om beredskap og innsats under kritiske hendelser. All bistand fra Tromsø Røde Kors kommer som et tillegg til kommunale tjenester.

Beredskapsutvalget

Tromsø Røde Kors har derfor etablert Beredskapsutvalget for å sikre at denne beredskapen ivaretas og koordineres på best mulig måte.

For å ha god beredskap er vi avhengige av at frivillige sier seg villig til å stå på vår beredskapsliste.

Ønsker du å stå på Tromsø Røde Kors sin beredskapsliste? Meld deg først som frivillig. På den måten kan du bidra med din erfaring og kompetanse!

Har du spørsmål til Beredskapsutvalget? Send oss gjerne en mail: beredskaptromso.rk@gmail.com.

 

 

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler