Info til nye frivillige i Tromsø Røde Kors

Hva innebærer det å være frivillig i Tromsø Røde Kors? Hvor kan jeg få mer info om aktiviteter? Hvilke kurs kreves? Her viser vi deg gangen i det å bli frivillig hos oss.

Bli frivillig

For å bli frivillig i Tromsø Røde Kors ønsker vi at du først melder deg som frivillig på vår hjemmeside. Vi vil da ta kontakt med deg på mail og invitere deg til førstkommende informasjonsmøte.

Informasjonsmøter

På informasjonsmøtene vil det være generell informasjon om Tromsø Røde Kors. Vi ser også kort på hvordan organisasjonen er bygget opp, og gir mer spesifikk informasjon om de forskjellige aktivitetene vi har. Vi orienterer også om hvilke krav vi stiller til kursing og kompetanse. Her kan du også stille de spørsmål du måtte ha.

Etter infomøtet vil du bli kontaktet av en ansatt eller frivillig for en samtale.

Her finner du mer informasjon om våre infomøter og tidspunkter for disse.

Kurs

Når du har deltatt på et infomøte eller vært i kontakt med en ansatt/ frivillig om oppstart så er det tid for å melde seg på kurs. Du mottar da en mail med invitasjon til våre tre obligatoriske kurs som alle nye frivillige må ta. Det er ditt ansvar å melde deg på kursene.

Her finner du mer info om våre obligatoriske kurs.

Velkommen som ny frivillig

Når du har gått gjennom disse stegene, nevnt over, så er du i gang!

Takk for at du valgte å bruke av din tid som frivillig i Røde Kors! Det setter vi stor pris på. Vi gleder oss til å treffe deg.

Har du spørsmål om det å bli frivillig?

Ta kontakt med:

Maria Birkely
Frivillighetskoordinator Administrasjon
E-post
maria.birkely@redcross.no
Telefon
94 97 04 60

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Personvernregler