toppbilde

Vi trenger frivillige til julaften for enslige

Har du lyst å gi andre en spesiell julegave i år?

Saupstad Frivilligsentral arrangerer hvert år julaften for enslige som ønsker å feire jul i fellesskap med andre. Julaften-selskapet er for beboere på Saupstad, Flatåsen og Romolslia. Selskapet foregår på Saupstad Bydelskafe (Søbstad helsehus) fra kl. 16-21 på julaften 24. desember.

Vi serverer gjestene tradisjonell, norsk julemat (kalkun eller ribbe) og dessert, og inviterer til julesang, levende musikk og gang rundt juletreet!

Hva kan du bidra med?

Som frivillig kan du hjelpe til med forberedelser, skaffe sponsing av julegaver, handle inn varer, pynte til jul og andre praktiske gjøremål. Som frivillig må du påberegne vel 3 møter og samlinger i forkant av julaften (inkludert planlegging og dekking av bord lille julaften 23. desember).

På selve julaften er frivillige vertskap. De steller i stand julemiddagen, serverer, deltar i feiringen sammen med gjestene, sørger for transport for de som trenger det, rydder lokalet, og i det store og hele bidrar til at alle får en trivelig julaften!

Julaften-selskapet er sponset av Trondheim kommune, nærbutikker og borettslag. Egenandel på kr. 50, - per gjest betales ved påmelding. Vi tilbyr er også behjelpelige med transport av gjester fra området Saupstad, Flatåsen og Romolslia. 

Hvorfor bidra på julaften som frivillig?

Julaften er en spesiell dag for alle. Som frivillig deltar du i feiringen sammen med gjestene, og bidrar til at de slipper å oppleve ensomhet på en høytidsdag som tradisjonelt forbindes med familie og venner. Våre frivillige melder om en minnerik kveld der de kan stille opp med noe helt spesielt - sin egen tid, for andre.

Er du interessert? Ta kontakt med Saupstad Frivilligsentral!

Tel.: 977 70 746
E-post: post@saupstad.frivilligsentral.no