Mann ser i kamera smiler Vis bildetekst
Foto: Røde Kors

Informasjon til nye frivillige

Velkommen til Trondheim Røde Kors – et sted hvor ditt engasjement kan gjøre en forskjell! Vi trenger alltid nye frivillige som deg, som ønsker å bidra til vår fantastiske by.

Hos oss kan du bli med på over 20 ulike aktiviteter, så det finnes garantert noe som passer for deg!

Vårt arbeid er rettet mot de mest sårbare gruppene i Trondheim, og vi tilbyr aktiviteter som berører mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Dette gir deg en unik mulighet til å hjelpe og støtte de som trenger det mest. Du kan finne mer informasjon om alle våre spennende aktiviteter på våre nettsider.

Slik kan du bli en del av vårt fantastiske frivilligteam:

  1. Først må du registrere deg på Mitt Røde Kors.
  2. Etter registreringen vil du få en e-post fra oss med all informasjon du trenger for å komme i gang som frivillig. Her vil du også få vite hvilke aktiviteter som har størst behov for din hjelp.

For å bli frivillig hos oss, må du ta STARTkurs, som gir deg de grunnleggende kunnskapene om Røde Kors. Dette kurset kan du ta digitalt eller på Røde Kors-huset – det som passer best for deg!

I tillegg har de fleste av våre aktiviteter egne kurs som forbereder deg på din rolle som frivillig. Hvilke kurs du trenger, og hvor ofte de holdes, varierer fra aktivitet til aktivitet.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen som frivillig i Trondheim Røde Kors! Din innsats kan gjøre en stor forskjell i noens liv – bli med oss og gjør Trondheim til et enda bedre sted!

Har du noen spørsmål, kontakt

post@trondheim-redcross.no eller ring sentralbordet på +47 22 05 40 00