Ansiktsmaling på Halloween. Vis bildetekst
Foto: June Karlsen/Røde Kors

Familiesenter

Røde Kors familiesenter i Trondheim er en møteplass for hele familien. Her kan barn og foreldre delta på aktiviteter, bli kjent med andre familier, få informasjon og veiledning.

Trondheim Røde Kors Familiesenter er en åpen møteplass hvor foreldre kan gjøre noe hyggelig sammen med barna sine, delta på gratis aktiviteter og treffe andre familier. Det arrangeres ulike typer aktiviteter gjennom året, noen også utenfor senteret, for eksempel påmeldingsaktiviteter som kino- eller museumsbesøk, eller organiserte turer i noen av Trondheims mange fine friluftsområder.

Vil du være frivillig på familiesenteret?

Familiesenteret – et sted fylt med varme, glede og fellesskap!

Som frivillig får du muligheten til å være en del av noe helt spesielt. Du vil ta på deg varierte og meningsfulle oppgaver som å ønske besøkende velkommen med et smil, ordne praktiske gjøremål og planlegge spennende aktiviteter for familiene.

Hos oss er det viktig at både store og små trives og har det bra, og du vil spille en viktig rolle i å skape en trygg og positiv atmosfære. Vi setter pris på at du kan bidra på Familiesenteret minst annenhver måned etter oppstart, i 3-4 timer. Din tid og ditt engasjement vil utgjøre en stor forskjell for mange familier!

Bli en del av vårt fantastiske team på Familiesenteret og opplev gleden av å gjøre hverdagen litt bedre for andre. Vi gleder oss til å ha deg med!

Når: En lørdag eller søndag i måneden, kl. 13.00-16.00
Hvor: Fjordgata 56-58, 2. etg. (Fellesverkets aktivitetslokaler.)

Som frivillig må du

  • Ha fylt 18 år
  • Levere begrenset politiattest
  • Gjennomføre intervju
  • Undertegne og overholde taushets- og etikkerklæring

Veien til aktivitet

  • STARTkurs 3 timer eller e-læring
  • Temakurs Barn og unge (3 timer)
  • Forventet tidsbruk er ca. 4-6 timer i måneden

Marte Grønseth
Konsulent oppvekst
Epost: marte.gronseth@redcross.no