De 9 byvettregler og vafler på Årumstua

Røde Kors lanserer de 9 byvettregler. Les mer om dem i denne artikkelen i Tønsbergs Blad. Du kan også få et innblikk i teknikken bak vaffelsuksessen til Lardal Røde Kors Hjelpekorps.

Sen påske og lite snø i fjellene rundt Vestfold gjør at Vestfold Røde Kors nå konsentrerer sin innsats mot lavlandet, byene og våre tettsteder. Det betyr at Røde Kors har flere mannskaper i lavlandet enn på høyfjellet denne påsken. Dette kan dere lese mer om i Tønsbergs Blad: les artikkel i TB:

Det er ennå uklart om snøen blir liggende på Skrimfjellet. Her har Vestfold Røde Kors sin hovedbase på fjellet denne påsken. Litt lenger sør...på Årum.... har snøen gitt etter for vårværet. Lardal Røde Kors Hjelpekorps har derfor valgt å stenge ned den populære plassen denne påsken.

Har du lyst til å bli med Lardal Røde Kors Hjelpekorps inn på fjellet og få et lite blikk på den tjenesten de har gjort der i vinter, særlig gjør når ulykken er ute......? Da kan du klikke deg inn på denne videoen og se på nærmere på dette...... dermed får du også et bilde på hva Røde Kors gjør på påskefjellet i dagene som kommer.

En ting til... til alle dere som har kjøpt vafler av Røde Kors på Årum i vinter..... klikk dere inn å se filmen og få innblikk i hvordan de vaflene faktisk ble til...:)

God påske!

 Se video