Frivillige sitter i sofaen på Fellesverket

Fellesverket trenger frivillige

Fellesverket i Tønsberg er et aktivitetshus for ungdom i alderen 13 til 25 år. Aktivitetshuset drives av frivillige, trygge voksne. Nå trenger vi flere frivillige - Vil du bli en av oss?

Aktiviteten på Fellesverket, eller "Huset på Hjørnet" som det ofte kalles, spenner vidt. Noen ungdommer møtes bare for å henge med venner, andre får leksehjelp, mens noen gjør ulike aktiviteter sammen. Vi har en kafé hvor vi serverer gratis middag og bakervarer til en veldig rimelig penge. I kafeen har vi også ungdom som får arbeidspraksis både på kveldstid og dagtid.

Foruten å være åpen møteplass for ungdom er Fellesverket også base for Røde Kors Ungdom og Gatemegling. Hver torsdag fra 16-18 tilbyr Fellesverket også leksehjelp.

Vil du bli en av oss?

Vi ønsker oss frivillige som brenner for ungdom. På Fellesverket er du med på å gi ungdom et trygt og godt sted å være. Som frivillig skal du være en trygg, solid og god rollemodell for ungdom. Du må være initiativrik, interessert i å være sammen med unge mennesker, kunne lytte og være inkluderende. Det er også forventet at du er proaktiv, spesielt med tanke på konfliktløsning og igangsettelse av aktiviteter. Du må være minimum 20 år og kunne levere godkjent politiattest på forespørsel fra Røde Kors.

Er du interessert?

Ta kontakt med Helena Bisgaard som er prosjektleder for Fellesverket for mer informasjon. Telefon: 905 56 021 - Mail: helena.bisgaard@redcross.no

Mer informasjon?

Sjekk oss ut på sosiale medier for å vite hva som skjer hos oss:

Facebook: https://www.facebook.com/Husetpahjornet

Instagram: @huset_pa_hjornet