Bli frivillig på Fellesverket

Vi trenger flere frivillige til å ta vare på de flotte ungdommene våre. Vil du være med?

Vi trenger spesielt frivillige innen:

Leksehjelp:
Har du erfaring med undervisning på videregående nivå og oppover (eller tilsvarende kompetanse), og liker å hjelpe ungdom med skolearbeid? Vi trenger trygge voksne som kan sitte ned med ungdom og hjelpe dem med leksene et par timer i uka.

Matlaging:
Har du erfaring fra restaurant- eller kokkefaget, er glad i å lage mat og har litt tid til overs? Vi trenger hjelp på kjøkkenet tirsdager og torsdager i to-tre timer.

Konserter, temakvelder og eventer:
Kunne du tenke deg å være med å arrangere Stand Up, konserter, temakvelder eller andre arrangementer? Kanskje være en inspirator eller motivator for de unge? Da trenger vi din hjelp!

Ungdomsarbeid:
Brenner du for ungdom og har lyst til å være med å gi ungdom et trygt og godt sted å være? Vi trenger gode og trygge rollemodeller som er initiativrike, interessert i å være sammen med unge mennesker, flinke til å lytte og inkluderende.

Hva får du?
Som frivillig i Røde Kors blir du en del av et team og får nødvendig opplæring og støtte i det frivillige arbeidet. Som frivillig får du også muligheten til å påvirke hverdagen til lokal ungdom. Vi gir deg kurs og kompetanse som du trenger for å bli en rollemodell og en viktig del av teamet.

Vil du vite mer, ta kontakt med:
Susann Angell
938 42 222
susann.angell@redcross.no

Last ned denne informasjonen som en PDF:

Logo Fellesverket