Toppbildet Gjensidige

Generøst bidrag til Røde Kors båten i dag

Sandefjord Røde Kors fikk i dag overrekt kr 229 097 til den nye Røde Kors båten i Sandefjord. Bidraget er med på å sikre utstyr til båten som skal brukes til opplæring av mannskap og publikum.

Røde Kors i Sandefjord får som kjent ny Røde Kors båt om ikke så lenge. Den er blitt en realitet takket være enorm støtte fra næringslivet i Sandefjord som velvillig har stilt opp med tilskudd i form av penger, utstyr eller opplæring.

- Korpsleder Sigbjørn Ljusnes var i dag på en overrekkelse fra Gjensidigestiftelsen DNB som kunne overrekke en sjekk på hele kr 229 097.

Dette bidraget er med på å sikre at båten utstyres med relevant utstyr som skal brukes til opplæring innen livreddende førstehjelp, vannredning og ikke minst livreddende tiltak for en forulykket til sjøs.

- Båtleder i Sandefjord Røde Kors Kjell Atle Kjønnø som har utformet søknaden var også til stedet på utdelingen i dag. Han forteller at vi er stolt over å være en av mottakerne - vel viten om at det er hard konkurranse blandt alle de som søker Gjensidigestiftelsen om bidrag.

Den nye Røde Kors båten til Sandefjord er for tiden under bygging, men alt er i rute. Det er forventet at båten kan overrekkes i mnd skifte juni/juli, med en offesiell dåp like etter sommeren.