RC Lillesand Vis bildetekst
Her er RC Lillesand, som er en tilsvarende båt som kommer til Sandefjord til sommeren.

Røde Kors dagen

Sandefjord Røde Kors markerer den internasjonale Røde Kors dagen lørdag 6 mai

8 mai er den internasjonale Røde Kors dagen, til ære for grunleggeren av Røde Kors, Jean Henry Dunant som ble født på denne dagen

Dagen brukes til å sette fokus på ulike temaer Røde Kors er opptatt av. I år er det personlig beredskap og førstehjelp som er tema. Du har kanskje fått med deg kampanjevideoen vår i sosiale medier. Det er en sterk film, som viser hvor sårbart ting kan være i en kritisk situasjon.

Sandefjord Røde Kors markerer dagen både i Sandefjord i Byparken og i Stokke. Vi er å treffe i tidsrommet 1100-1300. Her finner du frivillige til stedet som kan gi deg tips om -førstehjelp, registrere din interesse for førstehjelpskurs og ikke minst fortelle deg om de mange aktivitetene i Røde Kors.

Sandefjord Røde Kors er spesielt stolt over å kunne bidra med ny Røde Kors båt til sommeren. Takket være strålende innsats av mange frivillige her i Sandefjord Røde Kors kommer vår nye båt til Sandefjord like etter St Hans om alt går som planlagt. Det er takket være lokal støtte fra Sandefjord sitt næringsliv med Mathisberget og Jotun i spissen som har gjort det mulig for Røde Kors og kontrahere denne båten.